REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

AUR și-a lansat programul pentru Constanța, în prezența lui George Simion. Video

AUR și-a lansat programul pentru Constanța, în prezența lui George Simion. Video

A.F. 16 mai 2024 | 00:00 4345

AUR Constanța a organizat miercuri, 15 mai a.c., la ora 18.00, la Hotel Del Mar Ballroom, Mamaia, evenimentul „Lansarea Programelor de Administrație pentru Municipiul Constanța și pentru Județul Constanța“. Invitatul special a fost președintele AUR, George Simion.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. Video.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoMohammad Murad (al doilea din stânga), Ovidiu Cupşa (mijloc)

La întrunire au mai făcut act de prezență candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța - Mohammad Murad și candidatul la Primăria Municipiului Constanța - Ovidiu Cupșa, fiind oferite detalii despre ceea ce își propune Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, filiala Constanța, în privința administrării locale și județene.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. Videoconferință AUR

La eveniment au fost prezenți soția și copiii candidatului la Primăria Municipiului Constanța, Ovidiu Cupșa.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. Videosoția și copiii candidatului la Primăria Municipiului Constanța, Ovidiu Cupșa

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. Videoconferință AUR

La debutul întrunirii a fost intonat imnul de stat al României.

Video 1:

.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. Videoconferință AUR

Video 2:

.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoGeorge Simion 

„Hristos a înviat! Înțeleg că astăzi a fost prezent aici și premierul Marcel Ciolacu și aș vrea și eu să încep în stilul lui: «onorata instanță...» Portul Constanța este și el închinat altora, au alții prioritate acolo. Ei nu au ce căuta în portul Constanța! Am văzut mai devreme, în clipul video, pe Mihai Viteazul dar nu se compară nicio epocă cu ultimii ani“, a transmis George Simion, președintele AUR.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoOvidiu Cupşa

„Am pornit o mișcare de renaștere. De aceea sunt astăzi în fața voastră și cu mândrie am venit să-i susțin pe candidații AUR la alegerile României. Azi e ziua internațională a familiei, ceva ce Ciolacu amintește în discursuri dar nu apără. Este greu să fii părinte în România. Am întrebat-o pe soția mea câte scutece schimbă și cat costă. Numai copii să nu faci când scutecele costă 30, 40 de lei pe zi. Îi urez succes candidatului nostru la primăria Constanța care are 4 copii - Ovidiu Cupsa. Este un un om care poate lupta pentru constănțeni. Este un om care a fost înlăturat de mafia politică locală. Și în 2024 se pregătește un mare blat politic. Ovidiu Cupşa a încurcat blaturile politice din Constanța“, a completat Simion.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoMohammad Murad

„Sunt bucuros că nu cunosc niciun alt candidat mai bun la președinția Consiliului Judeţean decât Mohammad Murad. Este un om care poate da înapoi României strălucirea pierdută și poate da constănțenilor litoralul lor. Nu este normal ca sezonul pe litoral să dureze 2 luni. Este timpul să vă dați vouă o șansă, este timpul pentru alegerea AUR pentru Constanța, este timpul să puneți ștampila pe singurul candidat pe care îl cunoașteți pentru șefia Consiliului Județean. Restul sunt niște oameni care nu s-au remarcat cu nimic iar în momentul în care ies pe stradă, nu sunt cunoscuți. Nu vreau să mai fac glume cu grași și cu grase, dar e timpul să spunem adevărul - vrem să oferim speranța românilor și constănțenilor în această campanie. De aceea l-am ales pe domnul Murad“, a mai spus George Simion.

Video 3:

.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoMohammad Murad, Ovidiu Cupşa

„Onorată prezență, eu sunt un om de afaceri, dar cel mai important lucru este să rămânem oameni. Aici voi muri chiar dacă m-am născut în altă parte, aici o să-mi las sufletul și lacrimile și multe alte amintiri. Las copiilor o educație să o ducă mai departe. Iubesc România și de aici am plecat la vârsta de 17 ani și am văzut cum e să faci Revelioane în tren pentru că nu aveam posibilitate să merg la restaurante. Am trăit în România profund. Sunt recunoscător pentru toți cei care m-au susținut. Fără sentimente și fără emoție nu putem face nimic, fără să fim niște luptători convinși nu putem apăra țara așa cum a făcut-o Mihai Viteazul sau Vlad Țepeș. Nimic nu este mai frumos decât să te afli la datorie pentru țară“, a declarat Mohammad Murad, candidatul la președinția Consiliului Județean Constanța.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoMohammad Murad

„Îmi dați voie, domnule președinte (George Simion, n.r.) să îmi declar războiul? Simt nevoia să fiu un luptător, 4 probleme sunt în țară: trădarea, care ne macină; hoția - omul se vinde iar educația e cel mai important lucru; birocrație - nu avem nevoie de obstacole și birocrație - uitați-vă la tablourile de pe pereți - aceasta este economia României; corupția care ne omoară pe toți şi din păcate e greu de luptat cu ea“, a adăugat Murad.

Video 4:

.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoOvidiu Cupşa

„Dumnezeu să apere Constanța! Dragi membri ai AUR, în primul rând vreau să-i mulțumesc lui George Simion pentru că dacă nu băteam palma, nu exista acest proiect - Constanța. Profit de situație și vreau să vă spun ca am 2 lucruri în mână - un stick și o scrisoare. Vreau să vă citesc o scrisoare: «Am 8 ani și mă rog la Doamne - Doamne să te văd câștigător, te rog să câștigi pentru a mă ajuta cu casa, să fiu în siguranță și să nu ajung pe stradă, îți mulțumesc! Cu drag, Mădălin - un copil de 8 ani».

Al doilea lucru este un stick. Știți ce se află pe stick? 5 milioane de metri pătrați ai Primăriei Constanta. Știți unde sunt? În toată Constanța. Puteau fi folosiți pentru multe lucruri benefice pentru constănțeni, dar noi nici nu știm de ei. De ce? Săracul oraș bogat... stăm pe un patrimoniu de zeci de milioane de euro și avem cele mai mici salarii în condițiile în care Constanța este singurul oraș de anvergură europeană din România. Știți ce culoare are Constanța în planul de dezvoltare al uniunii? Roșu! Vreți s-o facem verde, să fie un punct verde pe harta Europei? Vreți să facem din Constanța un oraș dezvoltat?

Avem un buget de jumătate de miliard de euro pe an, bugetul e în gropile în care călcați zilnic și vă distrugeți mașinile. Ați văzut vreun proiect de dezvoltare al Constanţei în ultimul mandat? Am asfaltat 2 bulevarde și am pus 2 borduri - marile proiecte ale Constanței. Astea sunt proiecte de dezvoltare? Nu, dragilor! Proiecte înseamnă investiții și să folosim patrimoniul pentru a crea. Când vedeți o casă dărăpănată în oraș, știți cine e proprietar? Primăria! Dragii mei, nu vreau să vă mai rețin, dar cred ca e mai important să ne gândim la antiteza celor 2 lucruri - scrisoarea lui Mădălin și banii de pe stick“, a transmis candidatul la Primăria Municipiului Constanța, Ovidiu Cupșa.

Video 5:

Video 6:

„Aici o să intrăm pe partea pragmatică și o să vorbim despre program. Diferențele dintre noi și Japonia e că în prima zi de școală din Japonia educatoarea le spune că au doar piatra și oceanul și dacă nu sunteți atenți să învățați ajungeți săraci. În România nu le spunem copiilor adevărul, să fie corecți și drepți. Medicina m-a învățat un lucru, aș vrea să vorbesc despre sănătate și este trist, am iubit medicina și au fost cele mai frumoase momente din viața mea când lucram la spitalul Colentina dar am renunțat când am văzut că trebuie pile. Am văzut cat de greu e în spitalele din România, trebuie să schimbăm condițiile care au fost în anii 1990. Constanța nu e în stare să facă niciun pas. Vă garantez că Spitalul de Pediatrie în maximum 2 ani de zile îl fac și îl donez. Nu aveți idee cat de mult contează o secundă în actul medical, am salvat oameni care au intrat în stop cardiac chiar pe plajă. Este foarte important să fim punctuali în actul medical. Este foarte important să avem niște unități medicale măcar la nivelul Turciei. Dacă se vrea, se face! Buzunare mari pentru ei personal, asta e varianta lor. Mă acuză pe mine că nu ştiu să fac administrație, așa este, nu știu să fac, dar ei știu? Eu după muncă mă duc la familie, copii, nu la şpriț. Nu am învățat să stau la șpriț! Deci sunt bani și avem de unde face proiecte pe sănătate“, a spus Mohammad Mudad.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoMohammad Murad

„De cine să vorbim? ANAF, Garda de Mediu? Niciunul nu vine să zâmbească! Eu am plecat de la o tarabă, după un chioșc, după un magazin și apoi încet, încet antreprenor. Nu mă consider om de succes, singurul lucru care mă mulțumește e că nu am renunțat la nimic pentru bani. Am valori morale! Nu putem vorbi de capitalism cu ciocane și pistoale, oamenii au nevoie să respire, trebuie mângâiați, luați în brațe. Numai oamenii de afaceri pot face ca salariile să fie bune. Avem nevoie de capital autohton. Om de afaceri nu înseamnă amenzi și controale peste controale“. a adăugat Murad.

Video 7

.

AUR si-a lansat programul pentru Constanta, in prezenta lui George Simion. VideoGeorge Simion

„Am văzut niște articole supărătoare în presă, o doamnă din Teleorman făcea înghețată, nu au primit-o la Carrefour. Trebuie să oprim bătaia de joc! Antreprenorii din Constanța trebuie să se unească. Ce i-am cerut eu lui Murad este să strângă mediul de afaceri în jurul partidului AUR. Soluția pentru România este AUR și domnul Murad!“, a precizat George Simion.

„Este nevoie să fim oameni și vă spune un om care are multă experiență, M-aș bucura mâine dimineață să anunț public că cei care vor să investească în Constanța, au sprijinul meu. Este nevoie de locuri de muncă bine plătite. Vreți să ne oprim? Facem o schimbare! Sper ca oamenii să înțeleagă ca este nevoie de o schimbare. Patriotismul este aur de fapt, fără patriotism nu facem nimic. Cultura este absentă în Constanța! Cultura se chinuie în Constanța! Nu este normal! Dobrogea are o mare tradiție, este un județ plin de tradiție și de oameni de mare valoare . Nu există ceva durabil fără să aibă o bază culturală! Fără cultură nimic nu e durabil! Este nevoie de voință! 

Vi se pare normal ca în Parlament sa puteți mânca cu 30 de lei? Vi se pare normal ca pensionarii să nu aibă un preț special? Nu e normal ca pensionarii să cumpere jumătate de pâine, nu este corect, trebuie să ai suflet! E nevoie de altă abordare, dar din păcate ei fac bani din suferinţa oamenilor. Nu au suflet! Eu voi face tot ce pot dar voi să-mi oferiți mie un sfert de oră din viața dumneavoastră la vot. AUR este soluția!“, a concluzionat Mohammad Murad.

Video 8

Video 9

Video 10

.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436