REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.1° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
30.1° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

AUR solicită demiterea de urgenţă a ministrului Agriculturii

AUR solicită demiterea de urgenţă a ministrului Agriculturii

Andreea Vlaicu 21 februarie 2024 | 12:29 720

Demiterea şefului APIA, Ionuţ Lupu, după doar două luni de mandat, pe motiv că ar fi blocat banii pentru fermieri, nu este altceva decât „o mascaradă" făcută de ministrul PSD al Agriculturii, Florin Barbu, susţine deputatul AUR Dan Tanasă.

AUR solicita demiterea de urgenta a ministrului AgriculturiiFlorin Barbu

Într-un comunicat transmis miercuri, Alianţa pentru Unirea Românilor „cere de urgenţă demiterea ministrului Agriculturii”.

„Solicităm repunerea lui Ionuţ Lupu la şefia APIA şi continuarea verificărilor legate de subvenţiile pe care familia Stănescu ar trebui să le primească de la APIA. Nici cel mai credul naiv de pe această lume nu îşi poate imagina că în două luni de când a fost pus în funcţie şeful APIA ar fi reuşit să blocheze banii pentru fermieri, în condiţiile în care lucrurile trebuiau să fie foarte clar stabilite de fostul şef al APIA, Adrian Pintea, care acum este mâna dreaptă a ministrului Agriculturii. (...) Nici pe cei din PSD, nici pe cei din conducerea Ministerului Agriculturii nu îi interesează de fermierii români. Singura lor grijă este cea privind afacerile pe care le au în acest domeniu crucial pentru economia naţională", susţine Dan Tanasă.

Directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), Ionuţ Lupu, a fost demis, marţi seara, de ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, din cauza întârzierilor la plată a subvenţiilor către fermieri şi a blocajului din sistem, citează agerpes.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au invatat de la psd din ultimii 34 de ani amesteci jumatatile de adevar cu jumatatile de minciuni si se gasesc destui fraieri care sa te creada ca fiind serios
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620