REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Austeritate cu spor de praf pentru bugetari: mii de lei în plus la salariu

Austeritate cu spor de praf pentru bugetari: mii de lei în plus la salariu

Ana Maria LIPAN 3 noiembrie 2023 | 14:28 1693

Un șef de la Avocatul Poporului ia 2.500 de lei doar sporul de praf. Asta, în timp ce salariul ajunge la 15.000 de lei, la care se adaugă două vouchere. 

Austeritate cu spor de praf pentru bugetari: mii de lei in plus la salariufoto cu rol ilustrativ

Banii vin prin așa-zisul spor de condiții vătămătoare de muncă. Acesta se acordă pentru boli provocate de praf, lumină slabă în birou sau radiații de la computer, imprimantă și antene. 

Sporul reprezintă 15% din salariu și îl primesc toți angajații de la stat. Cei mai mulți bani revin directorului cel mare, care își desfășoară activitatea în cele mai bune condiții. Recent, însă, premierul Marcel Ciolacu a decis să limiteze aceste sporuri la 1.500 de lei pe lună, scrie realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu se mai satura cu atâtea sporuri.Sa stea acasă dacă se simt contaminați, sunt multi care vor să muncească.Tara asta este plina de bugetari, unii venind dar sa și etaleze tinutele și plimba niște hârtii, știu din propria experiență.
1
0
este clar ca politicul se adreseaza celor p****i. astora le plac gargara, minciunile. sa aduca salariile si pensiile speciale in context cu celelalte categorii sociale, sa taie ajutoarele sociale(toate date din imprumuturile tarii) si atunci sa vezi lupta politica!
2
0
toti ar trebuii sa luam sporuri si vauchere datorita legilor proaste facute preferential si a furtisagului ... legal venit de la ele !schemele incarcate din administratia publica , sefii platiti ...speciali din societati falimentare pline de datorii, magistratii si politicienii care se contrazic in certuri, promisiuni si minciuni platiti cu sume... speciale din banii celor ce muncesc cu adevarat, din impozite si taxele unflate periodic, din scumpiri si alte ...scorneli zilnice ! Sa vezi si sa te minunezi dar ...degeaba ,salarii de sase ,sapte mi si mai mult,de euroi pentru munca la ...statul degeaba!rusine ,mare rusine ,dar nu pentru ei, ei nu au asa ceva , au numai profit!
2
0
De top și tupeu maxim .Vorbesc despre psdnl și legile lor.
2
1
prostanii care nu sunt bugetari isi baga unghia'n gat.... loool
7
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016