REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Austria a votat documentul care cere integrarea României în Schengen

Austria a votat documentul care cere integrarea României în Schengen

A.F. 6 martie 2024 | 20:36 1496

Europarlamentarul Siegfried Mureșan, vicepreședinte al PPE și cel care s-a ocupat de organizarea Congresului PPE de la București a anunțat că după discuții cu liderii PPE, Karl Nehammer și partidul său OVP au votat Manifestul al PPE, care a fost adoptat în unanimitate de către liderii popularilor europeni. Delegația Austriei prezentă la Congresul PPE s-a opus inițial Manifestului PPE prin care se cererea aderarea de urgență a României și Bulgariei la spațiul Schengen.

Austria a votat documentul care cere integrarea Romaniei in Schengen

„Surpriză la Congresul Partidului Popular European de la București. Delegația austriacă nu a mai votat împotriva manifestului electoral al Partidului Popular European care cere aderarea cât mai curând posibil a României la spațiul Schengen. Manifestul a fost adoptat în unanimitate.

Acest vot arată ca blocajul a fost depășit și că, chiar dacă au existat dificultăți, le vom depăși și vom obține aderarea deplină a României la spațiul Schengen.

Manifestul electoral votat mai devreme, care va sta la baza programului politic al Partidului Național Liberal, cuprinde următorul paragraf: «Avem nevoie de admiterea deplină la spațiul Schengen pentru Bulgaria și România, eliminând nu doar controalele aeriene și maritime, ci și controalele la frontierele terestre cât mai curând posibil»”, a declarat Siegfried Mureșan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le-am dat nimic la schimb ma,i-a spus Klaus neamtzul nostru austriacului care tot un fel de neamtz este si ala:"hai mai Karl termina odata cu piedicile astea si spune odata da pt.ca am ashteptat destul".
1
0
Ce am dat? Că doar nu degeaba....
1
0
Vom afla peste ani de zile ce compromis sa făcut! Ca degeaba nu lăsau austriecii garda jos
8
1
Sa se tina de cuvant
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510