REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Autocar care venea din Turcia, controlat la Vama Veche! Iată ce au descoperit polițiștii

Autocar care venea din Turcia, controlat la Vama Veche! Iată ce au descoperit polițiștii

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:42 591

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit și confiscat în P.T.F. Vama Veche bunuri în valoare de aproximativ 77.000 lei, pentru care mai mulți cetățeni români nu au putut prezenta documente de proveniență.

Mai exact, în data de 3.10.2019, în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în ţară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Astfel, oamenii legii au descoperit ascunse în bagajele personale a 21 de cetățeni români, cu vârste cuprinse între 33 și 59 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, 4.675 articole vestimentare, pentru care nu dețineau documente de provenienţă. Persoanele în cauză au declarat faptul că au achiziţionat bunurile din Turcia, pentru uz personal. Pentru bunurile transportate, cele 21 de persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.500 lei, iar produsele a căror valoare se ridică la aproximativ 77.000 lei au fost confiscate şi vor fi introduse în camera de corpuri delicte a instituţiei.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dupa cum arata marfa nu este a celor 21 de tigani si bisnitari romulani dupa cum este ambalata pare a fi a aceluiasi proprietar dar din necesitate repartiza celor 21 din cauze fortuite,altfel dupa plecarea din istanbul autocarul opreste la prima pisatoare de pe autostrada unde i se face fulul de bagaje nepersonalizate,la alarma este descarcata la varna,vamesii nostri sunt precum cainele care dupa ce a colaborat cu haita de lupi a fost mancat de acestia iar la inmormantare a primit o coroana din partea colegilor
1
0
Eroii neamului se leaga de niscaiva bisnitari amarati dar nu vad tirurile cu produse Agricole infestate cu tot felul de substante otravitoare ce intra lejer in tara . Romanii sunt otraviti la greu,siguranta nationala fiind in declin sever din cauza imbolnavirii cetatenilor de la varste fragede din cauza alimentatiei periculoase. Bolovanii scumpesc tigarile,cica spre binele romanilor care daca vor fumeaza oricum,insa ce faci cu nefumatorii care sunt otraviti cu mancare? Ipocrizie la maxim! De fumat te poti lasa ,dar cu mancatul doar daca deja ai crapat naibii,tot din cauza mancarii proaste .
7
0
Ati prins praful de pe toba. Cativa cetateni cu doua genti de nimicuri.
22
2
de cati ani se face contrabanda din Turcia, sa fiti voi sanatosi. Stau la Gorbaciov Rusii cu Tiganii si vand mizerii.
17
4
e clar! nu s-a cotizat corespunzator! cand faci mica contrabanda de frontiera nu trebuie sa fii zgarcit cu gaborii! de 30 de ani se face aceasta naveta si foarte rar doar ghertoii o patesc din cauza ca sunt prea stransi la punga. esti iertat o data de doua ori dar pana la urma platesti intr-un fel sau altul.
22
1
Cam tarziu sau trezit politisti , de fapt nici nu au vrut sa se trezeasca pentru ca au primit SPAGA . Atunci cand primesti SPAGA , nu te mai intereseaza . De 30 de ani se intampla ca este adusa marfa , aur si nu in ultimul rand droguri cu autocaru . Dar ce treaba au politisti cand isi primesc dreptu si salarii babane . Plus ca statu ii pensioneaza la varste fragede , ca vezi doamne sunt stresati de atata bagat in buzunare .
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510