REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Autoritățile din Portugalia caută un infractor în pușcăriile din România

Autoritățile din Portugalia caută un infractor în pușcăriile din România

Andreea POPA 12 aprilie 2023 | 00:00 1821

Autoritățile din Portugalia au solicitat ajutorul autorităților judiciare române pentru comunicarea către Ali Piciu Cămătar a unei hotărâri emise de Instanța Penală Locală din Matosinhos. Mai exact, este vorba despre aducerea la cunoștință a faptului că are 30 de zile pentru a-și exercita dreptul de a contesta hotărârea respectivă şi pentru aceasta are posibilitatea de a-și contacta apărătorul desemnat.

Autoritatile din Portugalia cauta un infractor in puscariile din RomaniaAli Piciu Cămătar

Autoritățile din Portugalia au solicitat sprijinul autorităților judiciar române pentru a comunica către Ali Piciu Cămătar, un bărbat din Tulcea, o hotărâre emisă de Instanța Penală Locală din Matosinhos, pentru aducerea la cunoștință a faptului că are 30 de zile pentru a-și exercita dreptul de a contesta hotărârea respectivă.

Cum Ali Piciu Cămătar nu s-a prezentat la acest termen, deşi a fost legal citat, instanţa a dispus efectuarea de verificări în baza de date D.E.P.A.B.D. pentru a se constata dacă între data la care a fost citat şi termenul de judecată a intervenit vreo schimbare în ceea ce privește adresa de domiciliu a lui Ali Piciu Cămătar, efectuarea de verificări în baza de date a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru a se constata dacă intimatul este încarcerat în vreuna dintre unitățile de penitenciar de pe teritoriul României, precum şi emiterea unui mandat de aducere pe numele acestuia.

În urma verificărilor efectuate, nu au fost identificate modificări în ceea ce priveşte situaţia locativă a lui Ali Piciu Cămătar şi nici nu a fost identificat ca fiind încarcerat în vreuna dintre unităţile de penitenciar de pe teritoriul României. Ca urmare a demersurilor efectuate în executarea mandatului de aducere, inculpatul nu a fost găsit la domiciliu, din informaţiile obţinute de către organele de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea (informaţii obţinute de la bunicul inculpatului), a rezultat că aceasta este plecat la muncă în străinătate, fără a se putea indica în ce ţară se află.

Autoritatile din Portugalia cauta un infractor in puscariile din RomaniaMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au constatat imposibilitatea îndeplinirii cererii de comisie rogatorie, formulată de instanța din Portugalia. Sentința este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
După cum arată, cred că eu ar trebui să rezolv problema asta ..
4
0
Nu il mai cautati ,am bagat o la ciaun ,la topit C.i.o.a.r.a. asta !
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677