REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Autoservirea lui Memiș Baiazid, închisă de OPC, trimite mâncare elevilor din Crucea?!

Autoservirea lui Memiș Baiazid, închisă de OPC, trimite mâncare elevilor din Crucea?!

Mirela PASCAL 7 noiembrie 2023 | 00:00 5276

Recent, o acțiune de control a fost efectuată, de CJPC Constanța, în baza unei sesizări, la Autoservirea Eteks, punctul de lucru din Peninsulă, ce aparține firmei Beyaz Food SRL, a fiului fostului consilier județean Memiș Baiazid, Memis Celik Onur. Inspectorii au constatat o practică comercială incorectă în raport cu consumatorii și s-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciilor de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate. Remedierea s-a produs, localul s-a redeschis... tocmai bun pentru prepararea hranei elevilor din Crucea, în număr de 348.

Autoservirea lui Memis Baiazid, inchisa de OPC,  trimite mancare elevilor din Crucea?!OPC a închis, temporar, localul

Inspectorii OPC au aplicat, la începutul lunii octombrie, o amendă în valoare de 5.000 lei pentru prestarea serviciilor de alimentație publică care afectează sănătatea și viața consumatorilor și un avertisment pentru practică comercială incorectă în raport cu consumatorii (prepararea ciorbelor se face prin adăugarea cărnii fiartă separat la o baza de zeamă de zarzavat și nu se realizează așa cum se prezintă în orice rețeta: se fierbe carnea de pui/porc/ vită și zarzavatul împreună cu apă și rezultă ciorbă de pui/ porc/ vită).

Autoservirea lui Memis Baiazid, inchisa de OPC,  trimite mancare elevilor din Crucea?!ciorbă preparată incorect

S-a dispus măsura de oprire temporară a prestării serviciilor de alimentație publică până la remedierea deficiențelor constatate.

Ce dacă OPC a găsit nereguli? Comuna Crucea îi umflă conturile pentru hrana elevilor

Ce să vezi?! Aceeași firmă a prins un contract la Crucea pentru prepararea hranei elevilor. Societatea va furniza servicii de catering pentru elevii din cadrul Liceului Tehnologic Crucea, prin Programul-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 450 de unităţi de învățămant preuniversitar de stat.

Autoservirea lui Memis Baiazid, inchisa de OPC,  trimite mancare elevilor din Crucea?!elevi din Crucea

Obiectul contractului îl constituie pregătirea, prepararea și livrarea zilnică a suportului alimentar tip sandvici și fruct pentru preșcolarii și elevii Liceului Tehnologic Crucea din comuna Crucea, jud Constanța, în locurile de desfășurare a cursurilor din localitatea Crucea și satele arondate, unui număr de 348 de elevi.

Autoservirea lui Memis Baiazid, inchisa de OPC,  trimite mancare elevilor din Crucea?!elevi din Crucea

Contractul este valabil pentru un număr de 33 de zile aferente anului 2023 și are o valoare de 158.019.84 lei.

Firma Beyaz Food, a fiului fostului consilier județean Memiș Baiazid, Memis Celik Onur, a fost înființată în anul în anul 2011 și are ca principal obiect de activitate fabricarea de mâncăruri preparate. A avut în 2022 o cifră de afaceri de 1.887.355 lei și un profit de 454.077 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eteks e foarte scump, pai mai bine mă duc la o terasa de lângă, că ies mai ieftin și nu mănânc terci
0
1
S-a întâmplat în Turcia, deci nu ne interesează.
1
0
Cap de oaie ...PSD-ist
0
1
La hoha
3
0
Ce motiv de doi lei. Că noua fiert carnea in ciorbe! Pe bune? Aceasta este o practică frecventă în orice restaurant. Chiar și restaurantele de cinci stele au aceeași practică. Se face baza, care de obicei este o ciorbă de legume și se adaugă carne fiartă. Vrei ciorbă de pui îți pune carne de pui. Dacă vrei ciorbă de vită îți pune carne de vită. Cred că a supărat pe cineva.
8
2
Bag puwla in mortii lui...si familia lui de jeg infect
3
2
asa-i la noi afacerea: cunosti pe cineva, da-i spaga si merge treaba! de aceea avem 120 miliarde datorii! oamenii de afaceri, capabili doar sa jupoaie de la stat! du-i afara, sai vedem!
3
1
Mancarea-i OK! Putin cam scumpa! Ar putea sa mai lase putin din pret macar la ciorbe! O fi fost cineva de la Primarie sau vreun Organ si l-a deranjat ceva! Ori prea sarat , ori prea piperat si s-a autosesizat! Caci in rest , mancarurile sunt OK! Spor la treaba!
9
4
Intamplator am fost client al autoservirilor acestui domn. Rar am vazut o asa curatenie in localuri si pe liniile de servire, iar mancarea a fost itotdeauna excelenta. Nu vi se pare ciudat ca l-au acuzat ca nu a fiert carnea odata cu zarzavatul? Pai asta este motiv sa inchizi localul? Ati remarcat ca nu se vorbeste absolut nimic despre curatenie? Pai nu, pentru ca nu au ce sa spuna. Cred ca a fost control si sanctiune cu dedicatie...sa iei masura inchiderii restaurantului ca in cazurile in care altora le-au gasit alimente expirate de cativa ani sau unde jucau soarecii pe mese. Rusine OPC...mare rusine!
10
5
Si primarelul din Crucea si t.urcalaul, asta imputit trebuiesc arestati , stiu ei de ce !!!!!Sa va fie rusine nemernicilor !
10
2
Baiazide o scursura umana, cât a fost sluga lui Dragomir nu-i mai ajungeai la nas, fceanumai combinații politice, amante, bani...... acum umbla cu izmenele în mana și cerșește la unu și la altul. Se mai întoarce roata Baiazid.
20
2
Cele mai bune sarmalute. Mancarea chiar e foarte buna , trebuie sa fie vreo reglare de conturi
8
12

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166