REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Averea afaceristului Pufleanu a fost pusă sub sechestru!

Averea afaceristului Pufleanu a fost pusă sub sechestru!

Mirela PASCAL 20 aprilie 2023 | 00:00 11894

Afaceristul Dumitru Pufleanu nu mai scapă de probleme! După ce procurorii au constatat evaziune fiscală la una dintre firmele administrate de acesta, IAN PROD 2000 SRL, care se ocupă cu fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor, Pufleanu s-a ales cu sechestru pe întreaga avere. Mașini personale, dar și bunuri mobile și imobile ale societății deținute de Pufleanu, toate se află sub sechestru, după ce a fost acuzat că a prejudiciat Statul cu 500.000 de lei.

Averea afaceristului Pufleanu a fost pusa sub sechestru!Eliza Pufleanu

Pufleanu e acuzat, printre altele, de evidențierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operațiuni reale ori evidențierea altor operațiuni fictive. Pufleanu ar fi prejudiciat statul cu peste 100.000 euro. Trimis în judecată pentru evaziune fiscală, în 2019, dosarul lui Pufleanu încă se află pe rol și nu pare să se apropie de final. Însă, judecătorul de Cameră Preliminară a constatat, pe 13 aprilie a.c., legalitatea şi temeinicia măsurii asigurătorii a sechestrului asigurător luată asupra următoarelor bunuri aparţinând inculpatului Pufleanu Dumitru: - autoutilitară marca Opel model Vivaro, an de fabricaţie 2004; - autoutilitară marca FORD, an de fabricaţie 2002, și asupra următoarelor bunuri aparţinând inculpatei SC IAN PROD 2000 SRL, reprezentată prin mandatar Eliza Pufleanu, soția lui Dumitru Pufleanu: - teren în suprafaţă de 3.789 mp, construcţii industriale şi edilitare – staţie de preparare din lapte, în suprafaţă de 489 mp; - construcţii de locuinţe – dormitoare, în suprafaţă de 309 mp,; - construcţii administrative şi social culturale – magazii, în suprafaţă de 129 mp; - construcţii anexă – coteţe, în suprafaţă de 130 mp, - autoutilitară marca FORD, an de fabricaţie 2008; - autoutilitară marca OPEL, an de fabricaţie 2006; - autoturism marca HONDA, an de fabricaţie 2010, situate în Tulcea, până la concurenţa sumei de 454.275lei pentru a asigura repararea prejudiciului cauzat bugetului de stat. Măsura este menținută … un an, urmând a fi verificată cel târziu până la data de 12.04.2024. Decizia nu este definitivă, Pufleanu putând formula apel.

Averea afaceristului Pufleanu a fost pusa sub sechestru!sediul societății Ian Prod

Numele Elizei şi al lui Dumitru Pufleanu au apărut în scandalul grădiniţei Micul Regat

Eliza şi Dumitru Pufleanu au patronat grădiniţa "Micul Regat", unde copiii erau trataţi ca nişte regi, cu vin şi cafea, în urmă cu 6 ani. Atunci, părinţii au descoperit, din întâmplare, că micuţii erau maltrataţi de angajatele grădiniţei, sceleratele explicând ulterior vânătăile prin faptul că respectivii copii s-ar fi lovit singuri. Pe lângă abuzurile fizice, copiii au suferit de rele tratamente fără precedent în România. Potrivit unor înregistrări, micuţilor li se dădea să bea vin, pentru a putea dormi la prânz, iar când se trezeau erau puşi să bea cafea. În urma declanşării scandalului, autorităţile au găsit mai multe nereguli la grădiniţa bar & lounge, inclusiv faptul că "Micul Regat" funcţiona fără autorizaţie, ci doar pe baza unei declaraţii pe propria răspundere. Eliza Pufleanu a fost condamnată la un an şi 5 luni cu suspendare. Grădiniţa Micul Regat a fost închisă, fiind ulterior redeschisă sub un alt nume. Societatea Ian Prod 2000 are sediul pe Alexandru cel Bun numărul 442.

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mitica cascaval
0
0
E o saracie ! L a gonit tasu de la casirie …e cam fraierica , trage volanu la bolt !
2
0
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
1
1
Il doare la p**a pe donchi pufleni de voi ! Se uita de sus la voi , omu e bine de tot !
5
7
Cred ca se dezvolta mult mai frumos si armonios orasul, daca nu prima interesul personal si dorinta de imbogatire al acestei minoritati. Din pacate vad ca ei se uita doar in ograda lor, aici pun pe seama faptului ca nu-s chiar atat de inteligenti.
26
2
Într-un oraș civilizat, bijduvenii nu ar fi avut voie să intre în Constanța. După '90 au spurcat orice urmă de civilizație. Au demontat orice teorie a conviețuirii pașnice. Pe unde trec bijduvenii zici că a trecut oastea lui Genghis Khan. Femeile lor au devenit mai c u r v e decât mocancele. Cu-rvăsăreala lor se transmite din generație în generație. N a ț i e de idioți, cretini, șpăgari, desfrânați, cu o răutate exacerbată, invidioși, bârfitori. Invocă divinitatea când se găsesc la ananghie, dar de fapt ei sunt atei nenorociți. La Stejaru și Alecsandri trăiau cu wc în curte.
27
0
Nici ma c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe ro-mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier. N a ț i e de hoți și infatuați.
21
1
Haida haida funia umflatule !
12
0
E cel mai smeker dintre toti ! A avut taicasu 1000 tauri fictivi , a futut uniunea cum a vrut el , acuma face bolt la oha !
10
5
Adica cipanca Eliza , condamnata in dosarul " Gradinita Groazei ", a primit binecuvantarea autoritatilor locale sa-si deschida o noua gradinita " Santa Maria del mar " ??? Asta in timp ce tac'su incaseaza mii de euro de la autoritatile locale pentru inchirierea unui imobil pe strada Poporului avand aceeasi destinatie , contract semnat pe vremea cipanului Fagadau , ca doar sunt rude si nu poti sa-ti lasi bijuduvenii la greu.
30
0
oameni de afaceri constanteni/romani! firma rimac din croatia, va spune ceva? comparati si dupa aceea spuneti daca croatii au oameni de afaceri si noi ce avem?
8
0
Fisa nu.i curwva aia penala de Theodora ....care o suwge de placere?
14
0
Eu: Donchi, ti-a mai facut aia cu ochiu? Baronu: Care aia mă?? Eu: Funia!
22
2
m*******i ,,cinstiti"........
13
0
Asta nu-i tot ala de ii scose lichidatorul judiciar la licitatie un loc de parcare evaluat la 93 000 de euro , in cazul respectiv era vorba de societatea Milact SRL ??? Acum se afirma iarasi cu acelasi gen de golanie financiara la societatea Ian Prod 2000 SRL , daca ne mai aducem aminte si de dosarul penal de la Gradinita Groazei avem tabloul complet al acestei familii de " onesti si prosperi oameni de afaceri " . Chiar nu mai avem institutii care sa-i opreasca pe acesti derbedei , unde sunt institutiile statului ai caror functionari sunt platiti sa vegheze la respectarea legii ?
26
1
Sechestru pe întreaga avere pentru 100k euro? Articolul asta este o gluma p*****a!
6
12
Cine e ala de la u gasit inhamat in beci ?
20
0
Într-o țară în care justiția este coruptă până în măduva oaselor, mai mult ca sigur procesul se va amână până la prescrierea faptelor, și asta e valabil în mai toate procesele de evaziune,o speță care nu trebuie să dureze mai mult de 6 luni ,e taraganata până la prescriere.
30
0
Mie mi au luat minitile cocaina si vibratoarele care le bag in mn. Umblu cu Mercedes si nevasta-mea isi rupe curu si gura un ospatar la tulcea
25
0
Toti aveau afaceri cu crutoane de tauri , vaci … rog replica se tin dosarele pe loc ! O batrana daca vinde 3 fire de marar si 3 oua sar astea pe ea , vezi doamne evaziune … si astea numai probleme creeaza !
23
0
Șpaga și corupția vor disparea doar dacă se desființează statul r0mân. Țendinta de corupție se transmite din generație în generație ca o moștenire. În instituțiile de forță din Constanța și București ale statului r0mân se regăsesc mulți dobitoci și multe dobitoace cu o lipsa crasă de educație, chiar și makidoni sau maki-doance cu așa-zise studii "absolvite" la facultăți private unde întotdeauna a primat prostia și șpaga și care acum se dau inteligenții pwlii.
28
0
Mach-edoni, mach-edoni și iar mach-edoni. Toată ziua numai despre și cu mach-edoni. Ăștia au parcurs tot NCPP.
25
2
și ce au rezolvat? toată ziua prin tribunale! cheltuieli cu avocați care te belesc de bani. asta nu e șmecherie așa cum consideră makedonii. de dormit bine noaptea, ei nu dorm mai ales ca mai există și-o condamnare cu suspendare. să stai așa toată viața într-o alerta continuă numai pentru simplu fapt ca ai o casa cu X camere și-o mașină de peste 50000€! Pentru ce? Ca să faci buzunarul mare la avocați? Asta dovedește ca nu pot duce o afacere serioasă mai departe. Pormă se miră că doamne, doamne ce li s-a întâmplat lor. Țepuiești o data, țepuiești de două ori, dar nu merge la infinit că ți se înfundă odată și odată.
35
0
Pufleanu, Puflene, Pufleni... numai combinații, șmenuri, contrabandă cu alcool, lapte, brânză, evaziuni, spălare de bani... rable de afaceriști. E ceva de nedescris. Toate articolele din codul penal le găsești la bijduveni. Din dorința de cari hiu mini se dedau la toate faptele posibile. Bijduvenii ăștia au numai tâmpenii în cap. Ele, bijduvencele, alte progenituri de nedescris. Silicoane, ser în buze, tatuaje. Familii care stau doar pentru complacere. Fug de acasă, iar ei le aduc înapoi doar pentru simplu fapt ca au firme și imobile pe numele lor și să nu facă partaj. Viață alambicată. Viață de nebuni.
35
0
Donky Mitica si cipanca Eliza sunt cu antecedente grele in spate , pe langa recuperarea prejudiciului nu le-ar strica si nitzik corectie la Poarta Alba .
29
0
Bijduvenii ca bijduvenii, da’ sa vezi bijduvencele, scarbe măritate cum și-o trag cu romani însurați. Și alea nemăritate sunt la fel de coorve, tot la însurați trag. In instituțiile publice colcăie de p******e din astea bijduvene care au astfel de îndeletniciri sa-si faca viața mai plăcută la serviciu, dacă tot pleacă de acasă.
31
2
Escroci ordinari cu aere de afaceriști ! Vai de capu'lor de jigodii!
37
2
Bă las-o dreaq, iar despre i n f r a c t o r i i bijuduveni. Bijuduvenii ăștia... toată viața lor un întreg șir de i n fr a c ț i u n i. O țară de nebuni
44
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677