REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mie., 11 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6849
20.6° Constanța Miercuri, 11 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6849
 

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severă face, din nou, ravagii, la Constanța

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severă face, din nou, ravagii, la Constanța

Mirela PASCAL 11 septembrie 2024 | 08:08 3599

Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert pentru averse torențiale, descărcări electrice și grindină. Perioada de manifestare: între 8.15 și 9.00. După doar câteva minute de la debutul furtunii, străzile din Constanța erau, deja, inundate, iar circulația se desfășoară cu dificultate.

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severa face, din nou, ravagii, la ConstantaBulevardul Aurel Vlaicu, inundat

.

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severa face, din nou, ravagii, la ConstantaStrada Poporului

Meteorologii au emis cod portocaliu pentru județul Constanța. Avertizează intensificări ale vântului, fulgere și grindină de dimensiune medie, chiar mare.

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severa face, din nou, ravagii, la ConstantaStrada Steagului, zona Coiciu, Constanța

Vor fi averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severa face, din nou, ravagii, la Constanta

 

Zona vizată: Județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Murfatlar, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Lumina, Topraisar, Agigea, Castelu, Poarta Albă, Bărăganu

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severa face, din nou, ravagii, la Constanta

Străzile din Constanța s-au inundat încă din primele minute de la debutul ploii torențiale. În Coiciu, spre exemplu, puteai ieși cu barca.

Video 1:

Strada Steagului, zona Coiciu, Constanța

Și  Centrul Meteorologic Regional Dobrogea informează că astăzi, până la ora 09:03, în județul Constanța, va ploua, vor fi averse torențiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.
Facem apel la cetățeni să evite adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, precum şi a imobilelor aflate în construcţie, iar conducătorii auto sunt rugați să evite oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor.

RAJA și ENEL intervin pe o stradă din Mamaia Nord, care s-a inundat

Și în stațiunea Mamaia plouă cu găleata, iar străzile au devenit impracticabile. De altfel, RAJA și Enel intervin pe strada D3, din Mamaia Nord, care s-a inundat
 

Video 2:

Video 3:

Strada Steagului, zona Coiciu, Constanța

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă– 0737552271.

Nici în Palazu nu se circulă prea bine. Și străzile de aici au fost inundate și se circulă bară la bară.

Video 4:

Video 5:

RAJA intervine și la Techirghiol, dar și în Mangalia

La Eforie Sud, pe strada Dezrobirii, nr. 51, a fost inundat un subsol. Intervine un echipaj de pompieri 1 ASAS de la stația din Tuzla. Și la Agigea intervin autoritățile, după ce strada Castanilor s-a inundat.De asemenea, RAJA intervine în Techirghiol, pe strada Moldovei, dar și în Mangalia, pe strada Rozelor, ambele inundate.

Update:

Din cauza apei acumulate pe carosabil pe bd. Ferdinand în zona Fantasio, autobuzele de pe Linia 43M circulă deviat pe str. I G Duca și b-dul Mamaia, în ambele sensuri. Iar linia City Tour nu va circula astăzi, 11 septembrie.

Avertizare meteo RO ALERT! Vremea severa face, din nou, ravagii, la ConstantaBulevardul Ferdinand, inundat

Și pe strada Poporului se circulă cu dificultate.

Video 7:

Și bulevardul Aurel Vlaicu, zona Kaufland, este inundat

Video 8:

La Casa de Cultură se circulă bară la bară, bulevardul Al. Lăpușneanu, inundat.

Video 9:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fa a trcut ploaia de 3 ore
1
0
S-a fluidizat traficul
0
0
modernizarea aiurita a strazilor facuta de actuala administratie a orasului, este una din cauzele inundarii prasului. strazile nu sint profilate, nu dirijeaza din timp apa spre gurile canalizare, bordurile nu au la capete un mic spatiu ptr scurgerea apei. trebuie sa apara si firma care chipurile desfunda canalizarile de frunze si alte resturi. un lucru bun, in citeva zile primaria va da poze cu vegetatia verde, au udat-o ei, nu ploaia. la mai mare, sparge-ti iar soselele.
5
1
Nu vrem luminițe de Crăciun, vrem taxe mai mici și investiții cu cap !
5
1
Au spart si ''reabilitat'' trotuare si strazi timp de 4 ani, nimeni nu s-a gandit ca in zonele arhicunosute cu potential inundabil sa refaca si reteaua de canalizare....sa o aduca la alte dimensiuni de colectare ! Sunt zone din oras care sunt foarte sensibile, lucruri cunoscute de toate autoritatile in decurs de 30 ani !!!!
5
1
Daca nici acum nu se vi se aprinde fitilul macar asa vreo 2000 3000 sa ii cereti socoteală mosului arogant... va meritați zilele pana in 2028 cu el!
8
2
Sa i-o luați în mufă lui kițz si piticului decorativ mason Ionel rousse pentru ca nu s-au deranjat măcar dupa data trecuta de ploaie sa curețe sau sa aranjeze scurgerile! Dar stati lini ca la iarnă dugheana numita kustenge onsa aibă mulțumită celor 2 buni manageri luminițe de craciun kitchioase de 1 milion de euro! Trăiască hodorogu kiț și gagiu cu porș!
5
2
Stai sa vezi acum cum baga politia girofarul ca sa treaca usor de ambuteiaje!
4
0
Dau astia Ro Alert-uri de parca zici ca primesc bonus de fiecare data.
8
0
Daca la ora 9:03 nu se opreste ati pus-o cu mine
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275