REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Aviz de mediu! PUZ pentru înfiinţarea unui cimitir la Mangalia

Aviz de mediu! PUZ pentru înfiinţarea unui cimitir la Mangalia

Replica API 25 iunie 2019 | 02:29 653

Primăria Mangalia intenţionează să înfiinţeze un cimitir! În cadrul programului de dezvoltare a municipiului Mangalia, se prevede identificarea disfuncţionalitatilor existente şi stabilirea direcţiilor de dezvoltare a structurii urbane existente. Scopul acestei investiţii este acela de a stabili condiţiile de înfiinţare a unui cimitir pe terenul deţinut de municipiul Mangalia. Arealul amplasamentului este situat în partea de vest a municipiului Mangalia, pe strada Oituz. Terenul unde se doreşte a se realiza investiţia este în suprafaţă totală de 133 104.99 mp şi este liber de construcţii.

Cimitirul va cuprinde aproximativ 7890 morminte (dimensiunile unei parcele sunt de aproximativ 14.7ml x 9.50ml - mormantul având o dimensiune de aproximativ 1.20ml x 2.50ml, circulatie între ele de 30 cm, rezultând 30 morminte); este necesară sistematizarea incintei, cu alei carosabile de 5m latime şi alei pietonale transversale de 2m lăţime, care vor facilita accesul la toate locurile de morminte. Inhumarea se va face la 2m adâncime. Gropile zidite şi cavourile se execută pe baza de autorizatie de construire. mSe interzice amplasarea unor construcţii cu funcţiuni cu poluare majoră, generatoare de riscuri tehnologice sau naturale.

La capătul cimitirului se prevede o parcare cu o capacitate de 120 locuri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un cimitir e bun avand in vedere vremurile ce vor veni. Sper sa fie ocupat de cei cu pensii nesimtite.
3
0
Fii linistit,cand o sa dai coltul lumea te va lua in seama fix ca si acum,cat inca trupul tau face umbra pamantului Vor fi si scoli,doar ca nu toti invata carte acolo,adica exact ca tine si primii doi postaci. Este nevoie de cimitire,de tot ce tine de civilizatie. Toti avem cu certitudine un sfarsit. Ce-I drept,nu toti traim cu demnitate si onoare,nu toti meritam respect pentru ca nu toti respectam pe cine merita cu adevarat,dar asta o lasam doar pentru cei ce inteleg astea.
1
1
Avem de toate la Mangalia, ce ne lipsea ,fix un cimitir.Va chiniuti de cativa ani buni sa faceti o scoala si inca nu se misca nimic.Dar daca conf statisticilor natalitatea e in scadere iar decesul cetatenilor orasului e in crestere datorat fie varstei,bolilor, accidentelor, e normal sa se gandeasca administratia la o afacere profitabila. Iar la circulatia de 30 de cm intre morminte poate va mai ganditi.Cand se sapa o groapa, in 30 de cm nu ai loc nici sa te invarti, iar pamantul scos este peste mormantul alaturat.Iar cand vii cu o lumanare la cel adormit se aplica regula prioritate de dreapta
3
0
@15:57 gata pe ma-ta pensionara ai ingropat-o ? Ai ramas fara bani de buzunar si acum ,pe centura cand ai liber ,postezi pe aici!
0
1
mai bine facea un crematoriu, multi ar alege incinerarea
0
1
sa il dea in concesiune lui mitica cimitir pe perioada nedeterminata si sa nu se sesizeze nimeni.
0
0
scade nr de pensionari.
0
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016