REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
30.4° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

AVOCATĂ din Constanța, TERORIZATĂ de o PROCESOMANĂ

AVOCATĂ din Constanța, TERORIZATĂ de o PROCESOMANĂ

Replica API 26 iunie 2021 | 10:58 3277

Și avocatura are riscurile ei! O avocată din Constanța este terorizată de o fostă clientă, aceasta din urmă acuzând-o de abuz în serviciu. Mai mult, i-a făcut și plângere penală, dar a primit NUP, din lipsă de probe. Ecaterina T. o acuză pe avocata C. N. U., din cadrul Baroului Constanţa, că și-a îndeplinit obligațiile asumate prin contractul de asistență juridică în mod defectuos. Totul a plecat de la un act de succesiune unde Ecaterina T. a fost reprezentată de avocată. Nemulțumită ca procurorii au dat neînceperea urmăririi penale, Ecaterina T. a mers în instanță, numai că... a greșit obiectul acțiunii.

Motivarea reclamantei

Ecaterina T. susține că a angajat-o ca apărător pe C. N. U., sens în care s-au încheiat 3 contracte de asistență juridică, dar femeia spune că nu a fost ajutată în nici un fel, ci mai mult încurcată. Despre al doilea contract, femeia a subliniat că avocata Udrea nici nu s-a prezentat, din motive medicale, aspect pe care îl poate înțelege, însă nu și în ceea ce privește onorariul acestuia, mai ales că s-a prezentat singură în fața instanței, iar cererea i-a fost admisă. Fosta clientă consideră că a fost înșelată de avocat, care nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale, ferindu-se de ea.

Din acest motiv, a mers la Parchet și i-a făcut plângere pentru abuz în serviciu, însă procurorul de caz i-a dat NUP. Nemulțumită, clienta a luat calea instanței, formulând o acțiune ”contestație în anulare a plângerii de netrimitere în judecată”. Însă, cum motivele pentru care a depus contestaţia în anulare nu se află între cele prevăzute de lege, acțiunea i-a fost respinsă.

Ce a declarat avocata

Contactată de ziarul Replica pentru un punct de vedere în privința acestui subiect, C. N. U. a declarat: ”Procesul doamnei de succesiune data din anul 2003 sau 2004, și eu am reprezentant-o în ultima fază a procesului. Dumneaei a înțeles greșit o hotărâre a instanței și din cauza aceasta a crezut că nu am apărat-o cum trebuie. A crezut că i se dăduse ei câștig de cauză când de fapt era invers.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avocatii sunt niste jigodii mana in mana cu milita si parchetul, dupa ce te fura cot la cot cu partea adversa - normal ca nu ai cui sa te adresezi
10
5
Iau bani si de la partea adversa si fac ca Dinescu,se fac ca lucreaza!
12
3
Dar cand avocatii va castiga dosarele nu mai sunteti nemultumiti?
14
8
ca sa nu ajun geti si voi la fel ca aceasta fem eie. Maj fac tra ic de inf uen ta, nu pastr eaza secre tul profe sional, se raz bu na.
12
3
Avocatii stiu sa ia doar bani la greu ca sa te apere dar ei fac altceva.
21
7
Nebuni sunt multi in lumea asta mare! O mare parte dintre acestia sunt procesomani!
14
13

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016