REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Avocata șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: Nu este fiu de beizadea

Avocata șoferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: Nu este fiu de beizadea

A.F. 20 august 2023 | 18:20 3132

Luminiţa Popescu, avocata tânărului care a omorât două persoane în accidentul rutier de la 2 Mai, a declarat jurnaliştilor, că acesta a recunoscut că a consumat droguri, dar a precizat că el nu este consumator, ci a primit drogurile în Vama Veche, unde venise la o petrecere.

Avocata soferului drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai: Nu este fiu de beizadea

Apărătoarea acestuia a mai afirmat că tânărul s-a prevalat de dreptul de a nu da nicio declaraţie şi a adăugat că starea sa de spirit este una proastă, că a realizat ce a făcut şi îi pare rău, informează news.ro.

Luminiţa Popescu a declarat jurnaliştilor duminică, faptul că tânărul respectiv nu este fiu de beizadea, aşa cum a apărut în mediul online.

„A realizat ulterior ce a făcut. Îi pare rău. Nu este nici tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online, tot ceea ce s-a scris şi s-a spus au fost informaţii de pe anumite imagini. Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face eu ei şi îi dau copilului să se drogheze, sub nicio formă. Sunt nişte oameni simpli, normali. (...) A recunoscut că a consumat droguri. Urmează să vedem acum persoana care i-a dat. Este o poveste mult mai lungă, mult mai gravă, din punctul meu de vedere şi urmează a se descoperi ce s-a întâmplat”, a povestit avocata.

Drogurile le-a primit în Vama Veche

Ea a fost întrebată dacă a fost pentru prima oară când clientul său a consumat droguri.

„Da, din câte am înţeles, nu este consumator. Le-a primit în Vama Veche”, a precizat Luminiţa Popescu.

Ea a adăugat că tatăl băiatului nu era cu el în Vama Veche, tânărul a venit singur acolo, la o petrecere şi nu era cazat în staţiunea respectivă. Avocata a mai fost întrebată dacă tânărul îşi aminteşte ceva în legătură cu accidentul rutier.

„Deocamdată, s-a prevalat de dreptul de a nu da nicio declaraţie. Urmează ca pe parcurs să dea o declaraţie. (...) Starea lui de spirit este una proastă. A realizat ce a făcut, îi pare rău, plânge într-una. A fost o greşeală, îi pare foarte rău şi urmează să tragă consecinţele. (...) Părinţii sunt distruşi. Ce poţi să spui ca părinte în situaţia de faţă? (...) Tatăl ştia că merge în Vama Veche, mama nu ştia. Problema este că ce am vrut să clarific că ceea ce s-a spus şi s-a scris nu este real. Şi corect atât pentru părţile vătămate, cât şi pentru el ca inculpat ar fi ca aceste informaţii să fie cât de cât apropiate de realitate”, a mai transmis avocata.

Luminiţa Popescu a precizat că maşina implicată în accident aparţine tatălui tânărului.

„Am spus că sunt oameni simpli, oameni care nu au crescut un copil răsfăţat căruia i-au dat bani pentru droguri. Tatăl lui are două maşini, maşina pe care aţi văzut-o în fotografiile de pe Facebook este maşina tatălui. Maşina pe care o conducea este tot a tatălui. El nu are nimic pe numele lui. Doar ce a terminat liceul, se pregătea să intre la facultate”, a afirmat avocata.

Ea a menţionat că familia tânărului care a provocat accidentul şi-a manifestat disponibilitatea de a-i ajuta pe cei care au fost răniţi în evenimentul rutier.

„Va suporta rigorile legii. Nu este uşor să ai pe conştiinţă doi copii morţi. Din partea părinţilor există această deschidere de a ajuta aceşti copii care sunt în spital şi bineînţeles de a lua legătura cu familiile celorlalţi”, a mai declarat Luminiţa Popescu.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile duminică, de Judecătoria Mangalia, iar avocata sa a anunţat că nu va contesta această decizie, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nenorocita astane prosteste si ne minte in fata ca sunt "parinti simpli cu salariul minim pe economie. p******a mincinoasa ,penala c***a "avocata"? Coarda ordinara platita,din bani din droguri ,camatarii,apartamete furate de la batrani executati silit si altele facute cu ajutorul la toti,judecatori,avocati ,notari,executori,politisti toti mituiti, platiti cu banii din apartamentele batranilor executati silit sa le fure apartamentele sa se imbogateasca toti nemernicii.Jivine penale sunteti toti.Ba nemernicilor aveti copii,parinti nu va este frica de blestemele lor ca furati apartamentele batranilor? Aveti frica de Dumnezeu? Ati jurat nemernicilor pe Biblie? Mergeti nemernicilor la biserica va inchinati? Sunteti crestini? Va puteti numi oameni daca faceti asa ceva? Nemernicii il vor scoate peste 9 ani sau mai putin afara din inchisoare.O sa va moare la toti familiile la toti care fac asemenea fapte penale.Mai presus de tot exista o justitie divina si nu veti avea parte de nimic.
0
0
Beizadea este chiar progenitura celor îmbogățiți, sigur va câștiga cu avocata dobitoaca
5
1
drrogurile le-a primit la vama veche, probabil ca o sa spuna ca a fost fortat sa le ia sau i le-a strecurat cineva in bautura! ba ma lasi! pai astea sunt cazuri de judecat in regim de urgenta si condamnare exemplara ! clementa lor duce la repetarea lor fara nici un dubiu!
19
0
nici nu are rost sa mai comentam ce spune vita asta incaltata ... probabil e tot o drogangoaica cu diploma pe pile ... vreau sa fie luate la puricat toate studiile magistratilor sa vedeti cate sunt pe bune
22
0
Rabla asta de avocata se contrazice singura.Cica parintii sint oameni simpli,cu doua masini de vreo200 mii de euro dar oameni obisnuiti,simpli.Dar vor sa ajute familiile victimelor,desi ei au salariul minim pe economie.Dupa aceea zice ca era masina lui tac su,care stia ca fii su e la mare,i a dat si masina,desi am inteles ca acesta n avea carnet.Deci tac su e penal.
23
0
beizadeaua, luata corect, e puslamaua. Parintii niste mwisti hoti.
21
0
Auzi ce spune avocata asta,cica:"parinti baiatului sunt distrusi"pai daca parintzi drogatului ucigash sunt distrushi asha cum spui mai avocato oare cum se simt parinti celor doi tineri ucishi de clientul tau ? si condamnare pe viata daca primeste clientul tau tot este bine pentru parinti astuia caci ei il vor putea vizita la puscarie si sa vorbeasca cu el pecand parinti fetei si a baiatului ucisi de clientul tau nu vor putea decat sa mearga la cimitir si sa vorbeasca singuri la mormantul copiilor lor pentru ca ce sa vezi copii lor nu au cum sa le raspunda parintilor lor.
23
0
Bulangiul drogat a luat 2 vieți și are pretenții de om liber
15
0
... care ii iau unui putoi drogat de 19 ani doua masini... o rabla de 50.000 euro si un Mercedes 4x4 de 150.000 euro. Oameni simpli... si muncitori... nu ca restul fraierilor de romani. Dar Dumnezeu e sus si vede...
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510