REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Avocatul Adrian Cuculis: Vlad Pascu ar putea fi condamnat la închisoare pe viață. Video

Avocatul Adrian Cuculis: Vlad Pascu ar putea fi condamnat la închisoare pe viață. Video

A.F. 23 februarie 2024 | 17:40 2522

Adrian Cuculis a revenit cu informații noi despre procesul tragediei din 2 Mai. Vlad Pascu ar putea să fie condamnat la închisoare pe viață, după ce a omorât doi tineri, în timp ce conducea drogat. Avocatul care reprezintă familiile victimelor a explicat ce se va întâmpla în continuare.

Avocatul Adrian Cuculis: Vlad Pascu ar putea fi condamnat la inchisoare pe viata. VideoVlad Pascu

În urmă cu o zi a avut loc procesul tragediei din 2 Mai. Însă, din cauza faptului că Vlad pascu a rămas fără avocați, termenul s-a amânat pentru o altă dată. Până atunci, însă, se încearcă mutarea dosarului la București, după incidentul halucinant cu judecătoarea care a întrebat dacă băiatul omorât de Vlad Pascu se află în sală.

Familiile victimelor lui Vlad Pascu au transmis că își doresc schimbarea încadrării juridice din ucidere din culpă în omor calificat, iar în acest caz, Vlad Pascu ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Adrian Cuculis va încerca să obțină această încadrare în perioada următoare, însă rămâne de văzut ce decizii vor lua judecătorii.

În cazul în care Vlad Pascu va fi judecat, în continuare, pentru ucidere din culpă și alte infracțiuni, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de minim 11 ani. Procesul său se va judeca în data de 13 martie, când avocatul său va putea să îl reprezinte.

„Omul acesta avea toate variantele posibile să evite accidentul, dacă nu ar fi rulat cu viteza respectivă, sau mai presus de toate, dacă nu consuma ceea ce a consumat. Nu înțeleg cum a mai putut să stea în picioare după substanțele pe care le ingerase.

Vlad Pascu a apelat la o strategie foarte interesantă și a reușit să îi supere pe toți. Pe judecător, pe familia Robertei, familia lui Sebi, pe noi, toate părțile din sală, opinia publică. A ales să meargă fizic la Constanța, iar noi care ne-am trezit la cinci dimineața și am venit la Mangalia, am ajuns la 9, la termen, a trebuit să așteptăm până la 12:30. (...) Astăzi vom dezbate cererea de încadrare juridice a faptei, noi ne așteptăm să fie schimbată.

În prezent este trimis în judecată pentru ucidere din culpă, varianta agravată cu două persoane care au decedat și conducerea sub influența substanțelor interzise și fuga de la locul accidentului. Cel puțin 11 ani de închisoare. Dacă se va schimba încadrarea juridice a faptei, riscă închisoare pe viață“, a declarat Adrian Cuculis, pe TikTok.

Judecătoarea ar putea să își piardă locul de muncă

Judecătoarea din Mangalia, care a făcut o gafă uriașă și a întrebat dacă în sală se află și tânărul omorât de Vlad Pascu, ar putea să își piardă locul de muncă.

FACIAS a raportat la Inspecția Judiciară și Consiliul Suprem al Magistraturii ceea ce s-a întâmplat ieri în sala de judecată și consideră că este o gafă care poate afecta imaginea magistraturii din România, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imaginea magistraturii este afectata de mult ,ce sa ii mai afecteze pe magistrați, pensiile speciale ?
7
0
Dupa cum a inceput procesul. Cu judecatoate r.e.t a.r data si cu avocati de c.a.c.a t tare ini este ca iese in 2 .3 ani
6
1
O sa le dea termene până se satura ei de făcut naveta de la București apoi se prescrie dosarul.Intre timp se pierd probele și mai mor din familiile victimelor și așa îl veți vedea pe beizadeaua Pascu Vlad liber că pasarea cerului drogangiu sef proprietar cu sute de imobile.Iar victimele se vor resemna cu morții lor.
7
2
Executatil ma sa fie multumita toata lumea hahaah. A gresit si trebuie sa plateasca dar sa nu exageram. Aveti idee cati mor in urma accidentelor de masina in romania?
0
7
Cata indolenta,aroganta si sfidare in acest caz de omor din partea judecatoarei dar si a inculpatului. Cu asa o atitudine nu se mai face dreptate chiar si sub juramant pe Biblie.
10
1
Se pare ca avocatul lui Pascu a vorbit cu parere de rau si compasiune despre posibilitatea ca Vlad Pascu sa fie condamnat pe viatza,mie nu mi se pare pedeapsa asta egala si durerea parintzilor ai caror copii au fost ucishi de Vl.Pascu caci chiar si condamnat pe viatza parintzi lui V.Pascu ishi pot vedea copilul viu si sa voebeasca cu el la vorbitor pecand in celelalt caz oameni aia nu pot decat sa planga si sa vorbeasca singuri la crucile copiilor lor.
10
2
Închisoare pe viață cu suspendare
11
2
sa i s.ugi p.ula si sa iti omoare unu ca pascu copii de retard
10
10
Cuculet, avocatul cucului
8
18

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510