REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Avocatul Cuculis, despre scandalul din jurul înregistrărilor publicate de Replica: S-a încercat o decredibilizare a ÎPS Teodosie

Avocatul Cuculis, despre scandalul din jurul înregistrărilor publicate de Replica: S-a încercat o decredibilizare a ÎPS Teodosie

Mirela PASCAL 8 august 2023 | 00:00 3961

Arhiepiscopia Tomisului a reacționat în urma articolului publicat de Replica, după ce a intrat în posesia unor înregistrări în care preotul Eugen Tănăsescu, care și-a dat demisia de onoare, vorbește despre influența pe care Aneta Badiu o are asupra IPS Teodosie, aceasta sfătuindu-l pe cine să oprească sau să îndepărteze din anturajul său. În convorbirile telefonice cu o femeie din anturajul IPS, Eugen Tănăsescu îi face un portret Anetei Badiu, cea despre care spune că ar avea legături cu serviciile secrete. Astfel, femeia se pare că ar fi un fel sfătuitoare a lui Teodosie acesta din urmă alegându-și oamenii din jurul lui, la sfaturile acesteia.

Avocatul Cuculis, despre scandalul din jurul inregistrarilor publicate de Replica:  S-a incercat o decredibilizare a iPS Teodosie

”În legătură cu înregistrările apărute în spaţiul public în care, în aparenţă, ar exista un dialog între fostul purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului şi o altă persoană necunoscută, Înaltpreasfinţitul Teodosie face următoarea precizare:
Nu există şi nu a existat niciodată o relaţie de colaborare instituțională între Înaltpreasfinţitul Teodosie şi persoana din înregistrările apărute în spaţiul public. Fără a face publice date care pot influența ancheta internă în desfășurare, putem afirma totuși că, fără știrea conducerii Arhiepiscopiei Tomisului, interlocutoarea fostului purtător de cuvânt din înregistrările apărute în spațiul public a exercitat, cel mai probabil din inițiativă proprie, o formă de voluntariat, ajutând, ocazional, la Radio Dobrogea pe probleme tehnice de IT şi promovarea activităţilor Arhiepiscopiei.
De asemenea, apreciem că, având în vedere că serviciile acesteia nu au mai fost solicitate, s-a încercat o decredibilizare a Înaltpreasfinţitului Teodosie şi a Arhiepiscopiei prin prezentarea unor înregistrări trunchiate şi posibil şi modificate, activitate generată în scop de răzbunare pentru faptul ca nu i-au mai fost solicitate serviciile.
Facem această precizare bazându-ne pe faptul că înregistrările trunchiate au fost făcute după întreruperea relaţiilor dintre fostul purtător de cuvânt și colaboratoarea sa.
În legătură cu numele doamnei Consul Aneta Badiu, se cunoaşte faptul că Arhiepiscopia Tomisului organizează periodic călătorii ecumenice în Israel. Înaltpreasfinţitul Teodosie, personal, cât şi pelerinii aflaţi în Ţara Sfântă, în decursul timpului, au fost primiţi ocazional şi de către reprezentanţi ai  României în Israel, relaţiile create fiind exclusiv protocolare.
Astfel, având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu intervenirea altor persoane în desfăşurarea normală a chestiunilor administrative din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, acestea sunt respinse categoric de către Înaltpreasfinţitul Teodosie. Buna organizare a Arhiepiscopiei Tomisului este prerogativa directă a Înaltpreafinţitului Teodosie şi toate deciziile administrative sunt luate după analizarea personală şi concretă a acestora”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului, prin avocatul Adrian Cuculis.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga domnule Cuculis ii faci si o felatie behaitului dacă o cere.Esti EXECRABIL.
1
0
Domnule Cuculis va stiam om dezghetat la minte chiar asa Oare sa fi intrat si dvs in gașca celor care pupa rect de Behăit.Nu ii ok imparțialitatea dvs lasa de dorit.E de inteles in schimb dacă aveți interese financiare s au religioase.Zic sa mai verificați nu iese fum fara foc
3
0
face pe avocatul lui Shpagoveanu ca are nevoie de un megedon sa-i faca blatul cu megedonii din justitia mafiota constanteana.Are filiera Cuculici.
4
0
Asta pocnetste băieți în c*r
4
1
Slabut text! Domnul avocat trebuie sa-si caute pe cineva cu condei!
2
0
Credeți chiar ca mai era nevoie? Toți anii ăștia ce a facut? S-a compromis total, cu toată susținerea PSD ului și mai ales a lui Năstase. Ce ar mai fi de spus?
16
2
cuculici, sa-i iei cuculiciul in gura spagovitului, daca tot il lauzi
16
5
Nu te credem, Cucule
20
4
Stimate domnule avocat o luați în C UR de la țapul?
23
3
injunghiati scroafa de Craciun
12
4
Numai "tata Leana" fura mărarul, IPS-T*o-ilantul fura "malaiul" si terenuri de la prostii de CRE-s-TINI!!!!!
20
4
si spagoveanu o swg bogat !!! Da-r-ar dracii-n ei de hoti ordinari !!! Prostovanul de tanasescul n-a stiut ca este inregistrat si-si baga unghia-n gat !!!
22
2
inaltpreahaladitul TheoShpagoPopo este cel mai josnic popa care exista. Toti sunt niste escroci si hoti dar jegul asta depaseste orice imaginatie. Si-a gasit un popa tanar care il arde acum la bostan si nu-i mai place cum il ardea Tanasescu. Acesta este adevarul. Toata parohia stie si sososeste pe la colturi !
26
4
tot la Poarta Alba ajunge spagarul!
23
4
ce poveste frumoasa a scris avocatul. Dar eu il cred pe Tanasescu!
29
5
Running a home because of the seashore go along with a unique group of unique tests. One of the main strains individuals undertake is trying to keep their rooftops in good shape. As the seaside factors can be critical on roofing, you should engage with an area roof top specialist that is aware of the difficulties and contraceptive measures necessary to secure family homes from the outside weather. Regional roof covering providers in beachfront towns have dedicated working experience that is specific to the neighborhood. They will comprehend the influence that the saline air, coast spraying, as well as rough winds may have onto roofs, and so they understand how to prevent injuries caused by those facets. As an example, they may advise you to take installation of a specific form of roof top material that is way more resistant to ocean corroding or implementing gun grade polymers that will help guard roofing of water damage and mold. In addition to utilizing skilled know-how, local c
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510