REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.3° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
28.3° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

Avocatul CUCULIS, despre TRAGEDIA de la BOLI INFECȚIOASE: Din cauza unui NEON!

Avocatul CUCULIS, despre TRAGEDIA de la BOLI INFECȚIOASE: Din cauza unui NEON!

Replica API 30 octombrie 2021 | 00:00 3059

Avocatul Adrian Călin Cuculis a declarat că audierile în cazul tragediei de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța s-au terminat mai devreme. Acesta a menționat că sursa incendiului, potrivit persoanelor audiate, dar și potrivit materialului video analizat de anchetatori este legat de… un neon.

”S-au terminat mai devreme audierile la Constanța în cazul incendiului de la Spitalul de boli infecțioase, unde au murit arse mai multe persoane. Astăzi (vinery – 29 octombrie – n.r.) am avut la audieri pe managerul instituției care a declarat că din punctul ei de vedere toate erau în regulă, dar și pe coordonatorul ATI, care practic a scos la iveală adevărul. Vă povesteam acum câteva zile că dacă vă spun cauza incendiului o să iasă cu revoltă. Acum, după audieri va pot devoala această cauză. Din declarațiile date de către părțile audiate dar și din materialul video surprins, se pare că un neon a căzut din tavan după ce întregul său suport a luat foc și asta a produs vălvătaia de acolo care a omorât 9 oameni”, a spus avocatul Adrian Călin Cuculis.

Adrian Călin Cuculis

Amintim că un incendiu violent a izbucnit pe 1 octombrie la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiul Constanța, pe secția ATI, în urma căruia 7 persoane au murit.

Detalii aici: PROCURORUL Sadîc, noi DETALII din ANCHETA de la Spitalul de Boli INFECȚIOASE! Video

STATUL tot mai NEPUTINCIOS! FIRUL tragic al EVENIMENTELOR de la SPITALUL de BOLI INFECȚIOASE

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au trecut 6 ani de la tragedia din Colectiv si nu e nimeni vinovat. Atunci ce sa mai zicem la Constanta? Ca se va musamaliza totul si vor scapa vinovatii, ba sa vedeti ca vor astepta si scuze ca au fost stresati si jigniti de familiile decedatilor. Rusine celor care au condus acest spital atata amar de vreme si nu au fost pregatiti sa previna un incendiu. Dumnezeu sa aiba grija de toti dupa fapte!
3
0
CE SE INTIMPLA CU CEOLALTI PACIENTI CARE AU NEVOIE DE SPITALIZARE IN ACEL SPITAL.EXP CEI CU MUSCATORI DE CIINE SA NU MAI VORBIM DE HIV.COMPATRIMENTUL PT HIV CE SE VA FACE ACOLO.SCIRBA MAXIMA CHITAC VERGIL.
4
0
Ori nu e din constanta, ori nu e cunoscut. Un nimeni
3
2
asa se intampla daca dai spitalul pe mana ciobanilor
8
2
Lungu ana maria
4
0
Interesant e ca nu raspunde nimeni pt tragedia acesta. Puscarie pe viata pt cei care au manageriat spitalul! Sunt insuficiente niste demiteri. Despagubiri familiilor celor decedati si sa plateasca cei care au condus spitalul in asa fel incat sa se produca un dezastru total de la o neglijenta, de la un neon chipurile. Un neon a omorat 12 oameni. Halal manager de spital!
12
9
Javretele de arafat nu raspunde pentru ororiile comise in ro ???
8
3
Unde intra chilotii? Acolo sa baga si asta.
11
4

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303