REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 24 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6800
24.4° Constanța Miercuri, 24 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6800
 

Avocatul Gheorghe Piperea va fi coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentare

Avocatul Gheorghe Piperea va fi coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentare

Mariana MURAT 14 decembrie 2023 | 16:52 1163

Coordonatorul politic al campaniei pentru Parlamentul European din 2024 este avocatul Gheorghe Piperea, candidat pe lista de europarlamentare, a anunțat, joi, liderul formațiunii, George Simion.

 Avocatul Gheorghe Piperea va fi coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentareGeorge Simion și Gheorghe Piperea

Președintele AUR, George Simion, a anunțat joi, 14 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă, coordonatorul politic al campaniei pentru Parlamentul European din 2024. Acesta este avocatul Gheorghe Piperea, candidat pe lista de europarlamentare”, potrivit unui comunicat de presă.

Lista AUR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor va fi deschisă de europarlamentarul Cristian Terheș. „În vreme ce PSD a anunțat că europarlamentarul Mihai Tudose, un personaj cu un bagaj politic plin de controverse și probleme, va fi coordonatorul campaniei pentru europarlamentare, AUR a ales să vină cu un avocat, care și-a câștigat renumele prin apărarea drepturilor și libertăților românilor. De asemenea, în cadrul conferinței de presă, președintele AUR, George Simion, a anunțat că încă un partid se alătură Alianței AUR. Este vorba despre Partidul Național Conservator Român (PNCR) condus de europarlamentarul Cristian Terheș. Astfel, Alianța AUR a ajuns la un număr de opt partide politice suveraniste”, se menționează în finalul comunicatului, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in parlament cate initiative legislative sau amendamente la proiectele de legi ale altora valoroase si corecte au avut pana acum ptr ca nu am auzit nimic nici de la ei nici de la altii de unde concluzia ca nu sunt decat o adunatura de escroci si fripturisti care nu vor face decat rau posibil chiar mai rau decat mafia psdnl la gradul de inconstienta si analfabetism al membrilor
0
0
Votam AUR sa scapam de voi gunoaielor
1
2
este grav cind unul ca tine se inscrie la aur! probabil stii mai bine, nu este alta solutie ptr romania!
0
4
ION esti spalat pe creier de tv, psdul care a fost infintat de iliescu kgb ist cu scoala la moscova si plin de hoti ordinari este fata mare
2
3
Partidele securiștilor. Simion un mincinos și trădător. A bătut palma cu jidanii, bine ca și-a dar arama pe fata, ca era cât pe ce sa ii dau votul. De la legionari încoace, nu a mai existat naționalist curat, cu dragoste de neam și țara și cu capacitate de sacrificiu suprem. AUR a primit Pesediștii și penelistii care devalizează țara de ani de zile, Simion vinde funcțiile pe bani grei, îl doare fix in cwr de popor si țara.
3
4
asta o sa-i invete pe viitori europarlamentari ca e discriminare sa masori temperatura aerului la umbra. La soare baieti, sa straluceasca termometrul ca aur-ul.
1
3
Interesant, trag la acest NEISPRAVIT analfabet precum muștele la rahat. Sa te manjesti în halul asta, pentru un mandat de europarlamentar, post ce se traduce în bani mulți și o pensie speciala. Dar de azi în halul asta încât sa te afișezi cu un borfaș, un putinist dovedit, greu de inteles
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699