REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă bomba după decizia magistraților

Avocatul lui Mario Iorgulescu aruncă bomba după decizia magistraților

Ana Maria LIPAN 11 februarie 2023 | 18:20 3428

Deși Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și opt luni de închisoare, avocatul său susține că nu o să-și petreacă timpul în spatele gratiilor. Florin Durgheu, avocatul inculpatului, îl consideră pe Mario ca fiind o persoană bolnavă ce suferă de mai multe boli psihice. Avocatul a mai precizat că autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Avocatul lui Mario Iorgulescu arunca bomba dupa decizia magistratilor

„Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano.

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a fost explicația avocatului Florin Durgheu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu traiesc in Germania si aici avocati vin cu scuze dastea pentru clienti lor,numai ca aici judecatorul in condamna pe Mario Iorgulescu pentru ucidere din culpa,conducerea unui autoturism el fiind beat si drogat cand a intrat cu vieza pe contrasens si a omorat celalalt sofer,ii dadea vreo 12 ani de puscarie si aici daca avocatul dovedea ca Mario Iorgulescu sufera de afectiuni psihice atunci Mario facea cei 12 ani la un spital pentru persoane cu probleme psihice la sectia de nebuni periculosi acolo unde sunt gratii la geam ca la puscarie,caci judecatorul nu poate sa lase un bolnav psihic liber pentru ca omul bolnav psihic fiind este posibil sa ucida un alt om nevinovat si atunci judecatorul este vinovat.
1
0
asa facea si avocatul N**a apara toti interlopii si borfasii dar uita ca nedreptatea se intoarce cand te astepti mai putin si blestemul te urmareste timp de generatii
1
2
Ba avocatule cred ca tu esti de psihiatrie. Cum ma lache sa spui ca prin fiu au vrut sa dea in tasu, cand animalul ala de Mario era drogat? Intro tara civilizata erai si tu dupa gratii avocat de rahat. Iar boschetarii aia de Iogulescu merita toti parnaie, inclusiv tasu sa l a scos din tara.
11
0
This is complete and utter bullshit. Drag his ass back to Romania and throw his ass in prison with his worthless father
2
1
e ca iorgulestii s-au impuscat in gura mamitzicii lor de hoti !!! Mwie cu mult kkt !!!
9
1
la asa criminal, asa l e p r a de avocat.
13
0
De ce a primit carnet dacă este bolnav psihic? S au a capatat boala după ce a omorât oameni? Un netrebnic care sper sa plătească pentru fapta sa!
15
0
Cum mortii lui a fost gasit bolnav psihic si trebuie sa stea internat fix dupa accident? Pana la accident cum mortii masii a putut sa umble liber prin tara? Cacamas pe toata natia Iorgulestilor si a avocatului lor de jeguri spurcate ca d-aia suntem unde suntem in Europa si nu ne baga nimeni in seama. Daca as putea m-as pisa si pe el si pe tasu.
21
2
trist insa e ca noi la platim pensii speciale imense si asigurarea sociala ani de zile acelor asa zisi judectori!!!
16
1
Așa tata, așa fiu, așa avocat. Niște jeguri. Tot un loc la cimitir ii așteaptă și pe ei, când le-o veni timpul
20
1
Aceasta mizerie de articol este fundamentata pe ce???. Cine a permis iesirea acestui golan din tara care pana la accident nu avea nimic. Sau daca avea ce medici si politisti i-au dat permisul auto. Victima putrezeste iar aceste jigodii criminale cu protectorii lor traiesc bine merci in lux. Si avocatii sunt responsabili, cateodata mai mult decat cei pe care ii apara. Stiu prea bine ca apara un criminal, dar ce sa vezi iau bani pe justitia lu masa.
23
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166