REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Trei instanțe din Italia spun că el nu poate fi încarcerat“

Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Trei instanțe din Italia spun că el nu poate fi încarcerat“

A.F. 18 octombrie 2023 | 21:00 1075

Unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu, Virgil Boglea, susține că hotărârea judecătorilor români de a-l condamna definitiv pe clientul său la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare nu are temei legal și că apărarea pregătește căi de atac excepționale, inclusiv un proces la CEDO

Avocatul lui Mario Iorgulescu: „Trei instante din Italia spun ca el nu poate fi incarcerat“Mario Iorgulescu

Avocatul spune că Mario Iorgulescu suferă de grave afecțiuni psihice și că nu poate suporta consecințele procesului.

„Din punctul de vedere al apărării, procesul trebuia rejudecat. Sunt lucruri care exced procedurile legale și un proces legal echitabil”, a declarat avocatul, conform sursei citate.

„Ne vom adresa organismelor abilitate, nu e normal ca o persoană bolnavă să fie judecată sau să se vrea trimiterea lui în închisoare în condițiile în care are atâtea afecțiuni medicale ireversibile. Sunt în pregătire și căi de atac extraordinare, ne gândim și la CEDO. Momentan, nu am luat o decizie”, a adăugat reprezentantul lui Mario Iorgulescu, conform gsp.ro.

„S-au pronunțat 3 instanțe de pe teritoriul Italiei, care spun că (n.r. - Mario Iorgulescu) nu poate fi încarcerat, fiind bolnav, adică sunt 3 hotărâri în acest sens. Nu e un lucru inventat de avocați, de familie. E un lucru certificat de o instanță, de experți în domeniu. Italia, stat european, spune că o asemenea persoană nu poate fi supusă acestor rigori. De altfel, și Tribunalul Ilfov a admis, prin recunoașterea hotărârii din Italia, că (n.r. - Mario Iorgulescu) suferă de afecțiuni psihice grave, s-a emis și un certificat de handicap. El este internat acum”, mai spune Virgil Boglea, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar sa mearga cu masina beat si drogat se poate instanta italiana corupta ?!!
1
0
ARE FREZOANE, NU POATE PARNAIE
1
0
Aici unde sunt eu Mario facea pushcarie chiar si daca doctori ar fi spus ca este bolnav psihic facea aia 13 ani si 8 luni la un spital de boli nervoase in camera cu gratii la geam sa nu scape caci criminali care ajung la spitalul de boli nervoase sunt consideratzi bolnavi periculosi si nici dupa cei 13 ani si 8 luni nu scapa decat daca un medic neuropsihiatru semna ca s-a vindecat de nebunie,ori pentru asta nu semneaza nici un medic caci odata iesit de la balamuc daca bolnavul mai face vreo tampenie nu raspunde el in fatza legi caci este bolnav saracul om ci medicul care a semnat ca diliul nu reprezinta nici un percicol pentru societate ajunge la puscarie.
1
0
Saptamanal la diferite laboratoare alese random in ziua respectiva si secretizata informatia cu privire la laborator pentru a se masura cantitatea de tratament introdusa si primita.
1
0
Din moment ce poate omori oe cineva si nu raspunde penal inseamna ca poate face orice si nu raspunde penal. Ca e bolnav psihic. Ok. Accept. Dar va sta in spitalul de nebuni cu tratament psihiatric pe care se va asigura ca il va lua doar in prezenta unui politist si al unui membru al familiei victimei ce vor fi de fata la orele de inghitit pastile si facut injectii. Timp de minim 13 ani si 8 luni si pana la vindecare. Dar minim 13 ani si 8 luni. Iar daca se vindeca mai devreme sa faca restul de pedeapsa in penitenciar regim inchis. Sa vedem ce mai comenteaza avocatii.
1
0
Daca accidentular fi fost produs in Italia, Mario era satul de puscarie si sanatos tun!
5
0
sa intre la parnaie medicii care i-au dat accept la permisul auto.
7
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016