REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Avocatul presupusului criminal de la Brăila: „Nu el apare pe înregistrări“

Avocatul presupusului criminal de la Brăila: „Nu el apare pe înregistrări“

A.F. 25 iulie 2024 | 22:46 1176

Avocatul lui Maricel Mihai, bărbatul suspectat că a ucis o doctoriță în Brăila, răstoarnă cazul clientului său. Apărătorul spune că de fapt nu Maricel Mihai e bărbatul care apare pe înregistrările procurate de polițiști de pe camerele de filmat din oraș. Mai mult, avocatul spune că și proba cea mai importantă, ADN-ul găsit sub unghiile doctoriței, ar putea fi nulă.

Avocatul presupusului criminal de la Braila: „Nu el apare pe inregistrari“Maricel Mihai

Iată ce a spus apărătorul:

„La acest moment nu discutăm despre vinovăția nimănui. El oferă o variantă clară prin care arată că nu se afla la locul unde s-a produs omorul, a spus unde s-a aflat și a indicat și persoane care pot confirma această variantă.

El nu neagă că la ora 12.00 a fost la cabinet și a primit un tratament, dar neagă că la ora 16.00 s-a întors pentru a comite crima. Spune că era la piață și asta poate fi confirmat prin camerele de luat vederi, la mama sa, la unchiul său bolnav...”, a afirmat avocatul suspectului, Mihai Drăgan.

Întrebat dacă suspectul a oferit informații legate despre arma crimei, avocatul a răspuns: „Nu. Au fost descinderi, în principal s-a ridicat un briceag care poate fi asemănător cu obiectul pe care l-ar indica organele judiciare. Până la a se stabili dacă este arma crimei, mai este”.

Legat de cea mai importantă probă din dosar, ADN-ul găsit bărbatului, care a fost găsit sub unghiile doctoriței, avocatul spune că poate să fi rezultat în urma unui control făcut fără mănuși

„El nu neagă absolut deloc că a avut un control medical în acea zi. (...) Din punctul meu de vedere, există un dubiu că ADN-ul ar putea proveni și de la controlul medical. El spune că în primă fază, doctoria l-a verificat fără mănuși. Este foarte simplu de verificat. Organele de judiciare vor verifica. Avem un un loc anume unde medicii aruncă mănușile după ce le folosesc, vom verifica DN-ul de pe mănuși”, a mai afirmat acesta, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DLE. AVOCAT ??? DTA DE UNDE AI APARUT ??? CAT TE-A PLATIT, CA SA MINTI...FRUMOS??? CE VREMURI DE K....KAT TRAIM...
2
1
Je****uri de avocati. Mint sa isi apere clientii. Nu tin cont ca a fost omorat un om.
3
1
L-a exminat la ora 12 fara manusi, si a stat nespalata pe maini, cu ADN-ul lui sub unghii, pana la ora 16!
6
0
Cra
1
0
la blestemele lamaii !
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436