REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
25.9° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Avocatul Stelian Doru Cătană şi-a anunţat candidatura la Primăria Reghin, din partea PNL

Avocatul Stelian Doru Cătană şi-a anunţat candidatura la Primăria Reghin, din partea PNL

Victor ROTARU 5 martie 2024 | 00:00 201

Avocatul Stelian Doru Cătană şi-a anunţat candidatura la Primăria municipiului Reghin, din partea Partidului Naţional Liberal, în cadrul unui eveniment organizat la Casa de Cultură "Eugen Nicoară", la care au participat peste 300 de persoane.

Avocatul Stelian Doru Catana si-a anuntat candidatura la Primaria Reghin, din partea PNLStelian Doru Cătană

"Am luat decizia corectă, aceea de a candida la funcţia de primar. Însă această candidatură trebuie să fie începutul unei schimbări reale a Reghinului. Nu am venit aici ca să schimbăm un om cu o gaşcă sau schimbăm o gaşcă cu altă gaşcă. Am venit în faţa dumneavoastră să punem bazele unui nou început pentru toţi reghinenii, pentru oamenii simpli şi buni ai acestui frumos oraş, care aşteaptă de la noi să găsim soluţii la problemele cu care se confruntă zi de zi. Candidez pentru că pur şi simplu cred în Reghin (...). Un nou început înseamnă să punem capăt acestei situaţii ruşinoase care face ca oraşul nostru să fie azi doar o umbră a ceea ce trebuie să fie, un Reghin prosper şi plin de viaţă, un Reghin sigur, care să devină perla judeţului Mureş", a afirmat Stelian Doru Cătană.

El a arătat că, împreună cu echipa PNL din cadrul Consiliului Local Reghin a iniţiat numeroase proiecte menite să transforme municipiul într-un oraş modern, dar acestea au fost ignorate de către actuala conducere a administraţiei locale.

"Au fost ignorate cu bună ştiinţă. Şi asta numai pentru că am avut curajul să spunem lucrurilor pe nume şi să acţionăm pentru binele comun şi pentru interesele celor care ne-au acordat încrederea prin votul lor în 2020. De aceea (...) competiţia în care am decis să intru nu trebuie să fie pentru a fi concurent cu un alt candidat, trebuie să fie pentru toţi reghinenii. Iar pentru ca acest lucru să devină şi mai clar, nu am intenţia să ofer ce concetăţenilor mei o ofertă electorală făcută pe genunchi, adică o simplă sumă de promisiuni fără acoperire. Ceea ce vreau este un proiect realizat împreună cu reghinenii, pentru reghineni (...). Convingerea cu care plec la drum este că rolul unui bun primar e acela de a fi un bun şi adevărat gospodar care serveşte comunitatea, nu interesele partizane sau de grup", a afirmat Doru Stelian Cătană.

Prezent la eveniment, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, a arătat că PNL doreşte o administraţie liberală la Reghin şi a oferit o serie de modele liberale, precum Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur sau primari din oraşe mai mici, precum cei din Blaj, Gherla sau Câmpia Turzii.

"Noi, în Ardeal, nu ne-am născut cu performanţa, am creat-o pentru că sunt oameni harnici, sunt oameni serioşi, care fac treabă pentru comunitate. Exact asta reprezintă şi Doru Cătană, este un om extrem de harnic, pe care l-am cunoscut de ceva vreme (...) N-am întâlnit consilieri locali să vină să se bată pentru proiectele oraşului, aşa cum a făcut Doru, în condiţiile în care, evident că dacă lucrurile se rezolvă favorabil, primarul primeşte laudele. Asta înseamnă foarte mult. Asta înseamnă că ţine foarte mult la acest oraş (...) şi este un om asumat. Despre asta vorbim, de asta avem nevoie în politică şi cred că Doru poate să reprezinte exact ceea ce aveţi dumneavoastră nevoie la Reghin", a afirmat Mircea Abrudean, în cadrul evenimentului.

Preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, prefectul judeţului, a arătat că, la fel ca şi la Târgu Mureş, şi la Reghin este nevoie de unitate şi un vot dat unui candidat fără şanse va favoriza primarii aflaţi în funcţii.

"Cred că la Reghin avem nevoie de multă unitate. Şi aici aş face o paralelă cu Târgu Mureş. Exact în aceeaşi situaţie suntem şi la Târgu Mureş. Am propus, în 12 noiembrie, un proiect pentru Târgu Mureş. Am propus ca noi, Partidul Naţional Liberal, să nu punem un candidat pe lista Partidului Naţional Liberal la Primăria municipiului Târgu Mureş, dacă va exista un om competent care să se pună în slujba Târgu Mureşului şi să candideze independent, cu condiţia ca toate forţele politice să-l susţină, să nu facem ca în 2020, să avem 13 candidaţi, iar pe partea cealaltă să nu fie decât unul singur şi, evident, ăla să câştige. Cred că aceeaşi situaţie este şi la Reghin. Propun acelaşi proiect şi la Reghin. Domnul Doru Stelian Cătană este unul dintre candidaţii competenţi, care poate pune ordine şi pe stradă, care poate rezolva şi probleme de infrastructură rutieră, care poate avea o viziune (...). Un vot dat unui candidat fără nicio şansă, în 9 iunie, pentru fotoliul de primar este un vot dat actualului primar pe funcţie", a afirmat Ciprian Dobre, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620