REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Babasha, invitat să cânte la festivalul „Beach, Please!“, de la Costinești, după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

Babasha, invitat să cânte la festivalul „Beach, Please!“, de la Costinești, după ce a fost huiduit la concertul Coldplay

A.F. 15 iunie 2024 | 00:00 2053

Manelistul Babasha e în centrul atenției publice, după ce a fost huiduit de fanii Coldplay la concert. Dacă unii contestă momentul, alții salută prestația artistului. Cert este că până în prezent manelistul a avut de câștigat de pe urma acestui moment: pe lângă notorietate, Babasha a confirmat prezența la festivalul „Beach, Please”, de la Costinești.

Babasha, invitat sa cante la festivalul „Beach, Please!“, de la Costinesti, dupa ce a fost huiduit la concertul ColdplayBabasha

„Cerul nostru plin de stele este acum complet! Babasha, bine ai venit la Costinești”, se arată în anunțul organizatorilor.

Un cântăreţ de manele, Babasha, a cântat miercuri seara, la primul concert Coldplay de pe Arena Naţională din Bucureşti. Publicul l-a huiduit tot timpul.

Foarte multe persoane au comentat pe reţelele de socializare: „Fără cuvinte”, „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay”. Altcineva a învinuit „departamentul de marketing al organizatorului că a lipsit de la orele în care s-a predat despre segmentarea pieţei, focus grup, cercetare de piaţă”. „El e noul Gheboasa?”, s-a întrebat un tânăr.

Reacția lui Babasha

Cântăreţul Babasha, de 22 de ani, a vorbit, într-un videoclip pe Instagram, despre apariţia în concertul Coldplay: „Nu mă aşteptam în viaţa mea să fie chiar atât de rău. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au luat apărarea. Sunt câteva persoane de la care nu mă aşteptam”. El a vorbit despre colaborarea cu artiştii britanici şi că ar fi acceptat să cânte cu ei „indiferent de toate huiduielile”. Babasha a anunţat că joi „urmează un show şi mai şi”.

„Eu sunt doar un puşti de 22 de ani care chiar munceşte, zi şi noapte, pentru un vis. Pentru cine nu înţelege, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază”, a transmis Babasha.

„Pentru cine nu ştie, cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, cel de pe 12 şi 13 iunie. Ei s-au uitat în topuri muzicale şi m-au văzut pe mine. Ei personal i-au contactat pe impresarii mei. Nu ştiu câţi dintre voi aţi fi refuzat o astfel de oportunitate, pentru că vorbim despre un alt nivel şi, indiferent de toate huiduielile din lume, tot aş fi acceptat. Aşa ceva este o dată în viaţă. Am avut şi o probă de sunet înainte, pentru că aşa este normal, cu Chris Martin personal. Lui i-a plăcut foarte tare de mine”, a mai spus Babasha, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-l ia la el in Angliea, pe Babasha cel talentat!
1
0
Iar tineretul il va adora. Generatia nonsens.
6
1
mare artizan si cantaret de manele ,muzicant de traditie ,bastanul !
0
0
Chiar asa jos au ajuns concertele si distractiile romanilor ??
15
0
Daca nu imi place tiganeala cu proxenetism, droguri si furaciuni. T*****I fura de copii alti copii. Ba ciorile la ce va asteptati
15
0
Sunt TI GAN si SU G PU.LI, o iau in GA OZ si ma FU.T in CU.R , ca un PO PO NAR sadea !!!
12
1
Publicul hotaraste de esti pe scut sau sub scut!
13
0
99% dintre agaricii de la concert stiau doar o melodie de la coldplay , parvenitii s-au dus acolo sa puna o poza cu ei pe facebook sa para interesanti, e ca si cum eu invit la mine in casa pe cineva si vin alti imbecili sa ma critice, coldplay trebuia sa se pishe pe parveniti so sa plece
8
17

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510