REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Babasha reacționează după ce o polițistă a fost bătută în timp ce cânta, la Cernavodă

Babasha reacționează după ce o polițistă a fost bătută în timp ce cânta, la Cernavodă

A.F. 18 august 2024 | 00:00 844

Manelistul Babasha a reacționat după incidentul petrecut la Cernavodă joi seară, în timp ce el cânta, în care o polițistă a fost bătută de un bărbat. „Niciodată nu am instigat la rău, încerc să promovez doar bunătatea și credința”, a scris el într-o postare pe Instagram.

Babasha reactioneaza dupa ce o politista a fost batuta in timp ce canta, la Cernavoda Babasha

„Nu era concertul meu! Era concert organizat de către primărie, la care au fost invitați mai mulți artiști.

S-a întâmplat la momentul meu din concert! Niciodată nu am instigat la rău, încerc să promovez doar bunătatea și credința.

Am văzut atâtea comentarii... dar e ok! Eu știu cine sunt și cât îmi iubesc susținătorii, care sunt 70% copii și respect asta și iubesc asta, și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt atâția copii care mă iubesc înapoi!

În încercarea de a mă face pe mine să par personajul negativ, nu vă dați seama că voi sunteți personajul ăla?

Babasha reactioneaza dupa ce o politista a fost batuta in timp ce canta, la Cernavoda

Bătăi și nenorociri se întâmplă peste tot. De când lumea și pământul, nu doar la «ciori» ca mine, așa cum spuneți prin comentarii!

Melodiile mele sunt despre iubire, într-o formă mai amuzantă sau mai reală, nicidecum despre bătaie sau alte prostii!

Nici nu cunoașteți omul în cauză și aruncați numai cu rău! Să nu vă mirați când aveți necazuri, că tot voi vi le provocați!”, a scris Babasha într-o postare, pe Instagram, scrie antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai na pai na a batut localnica!
1
0
Și zilele ale orașului Cernavodă.Magraonii cu grătare carne mirosind a hoit și mizerie cat cuprinde asta este imaginea
3
0
BABASHA ???
8
3
Toți MAGRAONII orașului și au pus gratatare și vând mici, carne împuțită,este un haos total.Primaria aduce cântăreți no name,toate STIFTURILE din Ro.Si așa primiti paraindaratul de la cântăreții plmele aduceți oameni serioși nu maneliștii plmele.
11
0
Toți MAGRAONII orașului și au pus gratatare și vând mici, carne împuțită,este un haos total.Primaria aduce cântăreți no name,toate STIFTURILE din Ro.Si așa primiti paraindaratul de la cântăreții plmele aduceți oameni serioși nu maneliștii plmele.
6
0
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu (CT 99PCV),trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus!Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist!Apropo,Verinica a fost ceasca unde dadeam limbi!Mai nou incarc masina electrica CT 61 ASB de la priza politiei locale,primaria Cernavoda plateste factura!
7
0
In filmare apare si maidanezul Comandasu de la locala,el danseaza in fata agresorului,destituit acest somnoros,este cu gandul la promotiile de la supermarketurile din oras,incarcat masina personala 61 ASB de la priza politiei locale,etc,un gunoi!
8
0
Am sa angajez o firma de paza sa-mi protejeze politia locala Cernavoda; incompetenta!
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620