REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Babi Minune bătut crunt la o nuntă. Video

Babi Minune bătut crunt la o nuntă. Video

Mariana MURAT 12 decembrie 2023 | 14:32 4139

Manelistul Babi Minune a fost lovit și împins de un invitat chiar la o nuntă unde acesta cânta .Totul a început de la o altercație între un alt bărbat, moment în care cântărețul a fost deranjat că nu a fost lăsat să cânte.

Babi Minune batut crunt la o nunta. VideoBabi Minune bătut crunt la o nuntă 

Scandalurile continuă în cazul lui Babi Minune. De această dată, a fost vorba despre un incident neașteptat, când s-a certat cu un alt bărbat, căruia i-a spus să îi respecte programul artistic, așa cum și el a făcut. Cântărețul a fost deranjat că nu a fost lăsat să cânte, spunând că este lăutar de foarte mulți ani.

În timp ce artistul își desfășura programu,  bărbatul a fost enervat de situație și spre urmare l-a lovit pe Babi Minune și l-a împins în văzul tuturor. Bărbatul era foarte nervos și l-a înjurat pe artist, iar toată lumea a fost revoltată de ceea ce s-a întâmplat la un astfel de eveniment.

Dacă eu nu îmi fac programul bine, pune pe altcineva, că eu am venit aici să cânt, și să moară ce am mai sfânt dacă nu cânt de șapte, opt zile, zi de zi. Păi dacă sunt lăutar de ani de zile, respectă-mă cum și eu te respect. Eu am onorat petrecerea ta. Te rog, lasă-mă să îmi fac și eu programul, că asta ține de mine”, a spus Babi Minune.

Reamintim faptul că în urmă cu câteva luni, Babi Minune a fost surprins de camerele de luat vederi de pe stradă, când a bătut și jefuit un tânăr. Artistul a reacționat în urma imaginilor și a negat spunând că tânărul a căzut fără să îi facă nimic.

Nu s-a întâmplat nimic. A căzut fără să îi fac nimic. Să știți că am și un motiv să beau de fericire”, a declarat Babi Minune.

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA NU II OPRITI ,LASATI OAMENII SA SE REZOLVE SINGURI,VA RUUGAM
5
0
La sapun!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510