REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bădălău, ieșire nervoasă la adresa poliției după ce hoții i-au spart casa

Bădălău, ieșire nervoasă la adresa poliției după ce hoții i-au spart casa

Replica API 19 ianuarie 2019 | 04:08 488

Niculae Bădălău

Ministrul Economiei, lider al PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat vineri că au trecut peste două luni de când i-a fost spartă casa de hoţi şi are încredere în continuare în organele statului, dar i se pare că lucrurile trenează şi familia sa este traumatizată.

„Au trecut mai mult de două luni de când mi-a fost spartă locuinţa. Eu am avut încredere şi încerc să am încredere în continuare în organele statului, dar tot mi se pare că lucrurile trenează sau probabil e o cercetare mult mai grea, probabil hoţii sunt mai deştepţi ca poliţiştii”, a spus Bădălău într-o conferință de presă la Giurgiu.

„Am auzit şi povestea că eu mi-aş fi înscenat situaţia, lucru care mă deranjează. Eu nu cred că am ajuns în stadiul să am paranoia să-mi fur pistolul, ceasul şi verigheta singur şi să fiu atât de masochist să pierd dreptul de armă", a adăugat ministru.

El a adăugat că din discuţiile pe care le are cu primarii din judeţ a reieşit faptul că şi aceştia sunt nemulţumiţi cu privire la siguranţa cetăţeanului.

"În discuţiile avute cu primarii, am înţeles că aceştia sunt extrem de nemulţumiţi faţă de siguranţa cetăţeanului (...) am încheiat cu miliţia şi nu cred că am dat de alţi miliţieni, cred că ei trebuie să-şi facă serviciile pentru ceea ce sunt plătiţi, pentru siguranţa cetăţeanului, să coopereze cu partea administrativă să vadă ce nevoi sunt, nu am văzut niciun plan de cooperare cu niciun primar nici măcar cu primarul municipiului, ei asta trebuie să facă. Ei au impresia că sunt undeva nişte paznici şi că ne păzesc pe noi să nu încălcăm legea, şi fac venituri din radare ascunse. Ei trebuie să vină lângă cetăţean şi să vadă nevoile comunităţii, să vadă care sunt problemele comunităţii, nu să ne privească pe noi de sus şi să spună: 'noi cercetăm'", a arătat Niculae Bădălău.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
' Reati ai drakului de HOTI care-i indopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca, platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba, ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
4
0
FACEM PIPI PE TINE PE BUNURILE TALE NEJUSTIFICATE SI PE TOT CE REPREZINTI
5
0
cioara asta borata , a inceput sa descopere Romania reala
8
0
ti-au spart locuinta futu-te-n gat de hot ? Locuinta de la bloc etajul trei sau viloiul cu trei etaje hotule !!! Muie cu cacat badalau, muie dragnea, muie pesede !!!
12
1
tot mai sigur la cimitir,metoda valcov da rezultate,nici hotii nu le-au gasit dar nici politia numai aminteste de ele
9
1
de ce nu vin hotii sa ne sparga si noua ''vilele''?
12
1
Inca nu e trimis in judecata ca nu si-a incuiat arma ?
14
1
Sa vina diaspora, sa ne pisam.... eh, mai badqlau baiatule, sa vezi si tu cum e sa stai la mana politiei. Ai noroc ca nu esti muritor de rand, esti alesul nostru, ce dracu, si sa astepti ca prostul sa se rezolve ceva. Nada! Yok sansa Rambo ! Ce repede dai cu piatra cand esti la butoane! Asa ca da-i inainte cu diaspora...
14
1
hotu striga hotii . . . !
17
1
erau prietenii lui tudorel toader
17
1
Bai,se pare ca badalau dupa ce s-a pishat pe diaspora a devenit mai destept. Merita sa candideze la prezidentiale din partea psd.
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510