REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Băiatul înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală a povestit ce s-a întâmplat

Băiatul înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală a povestit ce s-a întâmplat

A.F. 5 aprilie 2024 | 19:30 917

Elevul de 16 ani care a fost înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală a făcut prima declarație după externare. Tânărul a povestit că a fost atacat din senin și că nu îi cunoaște pe agresori. Între timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv.

Baiatul injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a povestit ce s-a intamplatadolescentul înjunghiat

Elevul de 16 ani, care a stat în spital mai multe zile, este rănit la ambele brațe. A povestit la externare momentul atacului.

Băiat: Eram în curtea școlii si un băiat necunoscut a venit la mine să mă întrebe dacă eu sunt cel care îl caută, iar acesta a venit să se bată cu mine parte în parte. I-am zis că nu-l cunosc și a scos baioneta. Erau vreo cinci.

Reporter: Erau paznici când te-au atacat?

Băiat: N-am văzut niciun paznic.

Reporter: Cum ai reușit să scapi?

Băiat: Fugind și după a fugit și atacatorul. Profesorii au reacționat sunând la 112.

Reporter: Există pază în școală?

Băiat: Nu știu, eu n-am văzut. Nu mă simt în siguranță, să fie pază.

Mama băiatului spune că a cerut explicații conducerii școlii, dar până acum fără răspuns: „M-a deranjat faptul că au spus că au pază. Dacă aveau pază, dacă era un agent de pază, probabil aplana situația, nu se întâmpla așa ceva. Nu mi-au dat niciun fel de explicație. Este un comportament deviant, din moment ce eu iau un cuțit și plec cu el de acasă, în familie există o problemă.“

Băiatul care l-a înjunghiat pe elev a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile. Avocatul atacatorului dă vina tot pe conducerea liceului pentru incident.

Cezar Vârlan - avocatul agresorului: „Nu există niciun fel de control asupra a ceea ce au copiii în rucsacuri. Nu! Nu are nimeni control. Nici profesorii, nu exista pază, nu exista paznic la școală, nu exista nimic făceau ce voiau, toți fac ce vor în școlile astea.“

Conducerea școlii nu a lămurit cum au reușit atacatorii să intre în curtea liceului, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici in constanta nu e paza in scoli decat dc platesc parintii. Primarul wc hitac nu vrea siguranta in scoli desi legea spune ca primaria trebuie sa asigure paza. la fel si programul laptele si cornul. De cand cu pnl la consiliul judetean si la primarie...ciu- ciu
0
0
Agentii de paza sunt niste oameni care nu-si gasesc de munca altundeva si pe niste maruntis stau la poarta,avand doar posibilitatea sa sune primii la politie. Golanii inarmati pot ucide paznicul care nu are drept sa foloseasca arme pentru macar propria aparare. Banditii mici sau mari trebuiesc ingenunchiati prin forta,cu hotarare,pana nu ajungem ca in Haiti ,unde bandele nu mai pot fi controlate,ci controleaza ele. Asa zisele drepturi ale omului sunt incalcate acolo unde nu ar trebui si sunt exagerate in protectia banditilor de tot soiul. Avem un stat de c***t,asta e realitatea si oamenii sunt in pericol la fiecare secunda. Pe de o parte infractori,pe de alta obuzatori in loc de aparatori ,dintre cei cu uniforme sau robe. Cetatenii nu percep ca ar fi in siguranta acasa si pe strazi,nici macar in scoli si alte locuri.
1
0
Au inceput plozii sa plece de acasa cu lama dupa ei. Îi bagam cutitul in c*r, sa-i treaca si sa se linisteasca, atunci cand isi taie painea sa si aduca aminte si sa i tremure mana pe cutit, rasa lor de slabanogi cu parul in ochi.
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016