REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Băiatul lui Bosânceanu, de la hotelul Histria, prins cu droguri în mașină

Băiatul lui Bosânceanu, de la hotelul Histria, prins cu droguri în mașină

Mirela PASCAL 14 aprilie 2023 | 00:00 20051

Nu se mai termină necazurile pentru George Bosânceanu, patronul hotelului Histria din Mamaia. De parcă nu ar fi fost de-ajuns problemele sale pe care le-a avut cu legea, mai nou și fiul său, Cezar Maurice, a fost la un pas să fie ”încălțat”. Din fericire, s-au lămurit lucrurile, iar Bosânceanu Jr. a scăpat. Despre ce este vorba? Polițiștii i-au găsit droguri în mașină. Vorbim despre cantitatea de 1,86 de grame cocaină, care i-a și fost confiscată.

Baiatul lui Bosanceanu, de la hotelul Histria, prins cu droguri in masinaGeorge Bosânceanu și fiul Cezar Maurice

Fiul lui George Bosânceanu a picat victimă colaterală într-o anchetă a procurorilor DIICOT! Recent, i-au fost găsite în mașină droguri, iar în urma acestui fapt, i-a fost deschis dosar penal. Din fericire, spune tatăl George Bosânceanu, lucrurile s-au lămurit, iar dosarul a fost clasat, întrucât Cezar, fiul lui, a fost găsit nevinovat.

I-au ”plantat” drogurile în mașină?!

Cezar Bosânceanu împrumutase mașina unui prieten, ne-a dezvăluit afaceristul. ”S-a clasat dosarul. A avut mașina dată la o persoană care nu e în România acum. Parchetul îl caută, la fel și poliția, dar important este că a fost găsit nevinovat. Nu știu dacă individul e din Constanța, nu știu dacă el e vinovatul. Nu știu ce au mai făcut anchetatorii. Bine că au constatat că fiul meu e nevinovat”, a declarat, pentru Replica, George Bosânceanu.  ”Mașina a cumpărat-o de la o persoană, încă nu era pe numele lui, nu știu dacă fostul proprietar a pus, chiar nu știu ce s-a întâmplat mai încolo”,a  mai continuat afaceristul.

Baiatul lui Bosanceanu, de la hotelul Histria, prins cu droguri in masina

Cocaina a fost confiscată

Pe 24 martie a.c. judecătorii au admis cererea de confirmare formulată de procurorii DIICOT și au dispus confiscarea specială a cantității de 1,86 grame Cocaină, depusă la I.P.J. Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracu de el zici ca are 3 boil incurabile si tocmai el vorbeste despre foame in comentarii si ce sa faca o femeie cu scheletu asta ambulant sa il puna pe orizontal sa il vâre alunecos prin orificiul dorsal? Zici ca e somalez refugiat
1
1
Ce fizic de făraș are
0
1
Cand te lasa femeia cauti sa faci si tu 3 4 milioane k nu ai ce sa mai faci treapadush si el si tasu familie de sifoane cu acte in regula cand intra la DIICOT in km4-5 le face si o cafea le da si o prajitura un pix si un top de hartie o sa il gaseasca tasu intepat prin masina altuia si o sa se intrebe de ce , turnatorii ajung in iad urmatorul titlu de pe replica “ Retea destructurata de DIICOT cu ajutorul bosancenilor sifonari “
2
3
"Uni sunt deștepți si ii duce capul alți sunt fraieri si ii doare stomacul felicitări cbm" =]]] asta nu intelege ca tu nu dormi bine pe perna seara nu? Si ca te rupe stomacul de la cox de cand ti ai scos grasimea nu?
0
3
Cezar Bosanceanu vinde la toata Constanta de ani de zile. El nu trage cocaina pe nas el o fumeaza in forma de KRAK. Este un terminat care l a lasat femeia pentru un peste adevarat. Pana si aia si a dat seama ce drogat si terminat este si a plecat sa produca la altu. Asta e ultima auzi “masina lu altu” daca il scuturi ii iese pe nas si pe gura kraku si arfele de cioban de coiciu ca grasimea ia iesit la bisturiu. Simti cum se apropie puscaria??
2
3
Zdreanta asta cu harfe de smecher vinde la toata Constanta , norocul lui ca e tasu sifon si il scapa , anul trecut la fel il cautau mascatii dar era plecat in Belgia cu aia a lui pe treaba , de data asta sigur l-a facut si pe el sifon , aveti grija ca va scuipa jegul asta
9
3
Am auzit ca a dat ceva persoane din coiciu
11
1
Uni sunt deștepți si ii duce capul alți sunt fraieri si ii doare stomacul felicitări cbm
8
5
Toți frustrați pe aiici :)))))
6
3
Si pe la Fit Gym se vinde…
8
1
Voi vorbiti serios? Ala e hotel?
14
1
Ha ha haaa, pai tu vinzii rosii lui Gigi Kiru? Haidi maaa, toata lumea stie cine-i fiitu. Oricum, ce putea sa iasa din asa tata?
12
3
Au o fața de țarani opariti! Zici ca-s Geani si Bobita. "Valorile" urbei. Toti terminatii!
16
2
Au luat si baietii un drob de Paste ca salariu e mik. Asa l-au facut skapat . Duble muying oaieng !
13
2
Abureala pt fraieri familie de drogati
23
3
Da te pricep vad.o bagi tu undeva.lol
8
1
Ce vrăjeală. Bosâncene tu chiar ne crezi proști ? Mai bine spune câtă ȘPAGĂ ai dat, să-ți scapi beizadeaua.
22
3
Cum adica 1,86 grame? Nici pe o nu poti trage....incredibil, ce tara de idioti....
13
4
Alexandru Iancu zis Bărbosul capul la iarba
10
1
Murphy de ce te bagi in trocul altora, te papa porcii.
10
4
Si kg de droguri de pe malul Marii Negre care au fost pierdute din acea barca in anii trecuti unde sunt ?...pai se pun kg pierdute pe malul marii cu 1,86 grame ?...
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510