REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Băiatul lui Crăciun, de la Cimitirul Central, s-a certat cu băiatul lui Pandele și a căzut afacerea din Voluntari

Băiatul lui Crăciun, de la Cimitirul Central, s-a certat cu băiatul lui Pandele și a căzut afacerea din Voluntari

Andreea POPA 31 decembrie 2022 | 00:00 10802

Maximilian „Max“ Crăciun, fiul afaceristului Nicolae Crăciun, care deține Cimitirul Municipal Constanța, s-a certat cu Bogdan Pandele și s-a retras din proiectul imobiliar de lux pe care îl derula alături de fiul lui Florentin Pandele chiar în Voluntari, orașul condus de tatăl acestuia. Tânărul constănțean alintat de maneliști „Șeful morților” este căsătorit cu o milionară din Mexic.

Bogdan Pandele

”Șeful morților” Max Crăciun s-a retras la sfârșitul lunii noiembrie din proiectul imobiliar de lux pe care îl dezvolta în Voluntari alături de Bogdan Pandele, fiul primarului Florentin Pandele și al Gabrielei Firea. Pandele a refuzat să explice pentru Profit care au fost cauzele rupturii din înțelegerea lui cu tânărul afacerist din Constanța. Decizia de a renunța la parteneriat a fost luată de comun acord și cauzată de neînțelegerile dintre părți cu privire la continuarea dezvoltării ansamblului rezidențial, indică totuși sursa citată.

Max Crăciun a mai construit câteva zeci de case, în Tunari

Max Crăciun și soția sa, Maria Cancino Estrada, s-au asociat la începutul anului 2022 cu Bogdan Pandele într-un proiect imobiliar de lux în Pipera, cea mai scumpă zonă din România. Aceștia dezvoltă proiectul Avangarde Forest by Mirador, amplasat pe un teren de peste 11.500 mp din Voluntari, orașul condus de tatăl lui Bogdan, Florentin Pandele.

Constănțeanul Crăciun a mai construit până acum câteva zeci de case sub brandul Mirador, dar în localitatea Tunari.

Cei doi investitori planificau să înceapă în noiembrie anul acesta etapa a doua de dezvoltare a acestui proiect, care cuprinde ultimele 18 locuințe și un bloc cu 20 de apartamente. Întregul ansamblu urmează să aibă, în total, 45 de locuințe înșiruite și blocul cu apartamente.

Max Crăciun și Maria Cancino Estrada

Firma celor trei copii de bani gata, Avangarde Forest Management SRL, a raportat până acum doar afaceri zero și niciun angajat, dar situația se va schimba, fără doar și poate, după ce noul proiect imobiliar va fi gata.

Bogdan Pandele, fiul lui Florentin Pandele și al Gabrielei Firea, face afaceri din 2012 și a devenit deja unul dintre dezvoltatorii imobiliari importanți din Ilfov.

Alintat de maneliști „Șeful morților“, la petrecerile sale de sute de mii de euro

Max Crăciun s-a mutat de ceva timp în București pentru a-și face propria viață, după ce, în iunie 2016, s-a căsătorit la malul mării cu Maria Teresa Cancino Estrada Concepcia, fiica unor milionari din Mexic. Crăciun jr. este fiul lui Nicolae Crăciun, patronul firmei Progess Consulting SRL, deținătoarea și administratora Cimitirului Municipal din Constanța, o afacere de milioane de euro pe an.

Este și motivul pentru care Max Crăciun este poreclit „Șeful morților“ de lăutarii care îi cântă la petrecerile de sute de mii de euro sau prin destinațiile de un lux exorbitant pentru care a devenit cunoscut în presa mondenă.

În 2020, Max Crăciun a candidat fără succes la Consiliul General al Municipiului București din partea Partidului Verde.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mana Pe ✋ se spala
1
0
S-au certat fetitele? Lasă ca se împacă ele...
4
0
Si io am un caine care il cheama max
6
0
Catana juniorul nu are timp de asemenea copilarii, el isi dedica tot timpul pentru conducerea Portului Constanta. Se cunoaste o activitate crescuta si eficienta de cand este in CA.
3
22
Nici o pierdere pentru Pandele Jr.ca se asociaza cu Catana Jr. Doar sunt acolo ca fratii pe langa seniori.
19
1
fiul ,,papusarilor,, de la circul kruskhi s a batut cu cumnatul ,,maimutarilor,, din globus la care a asistat si varul lui , tinand scorul pumnilor dati in ...mecle!
7
0
Bogdan Pandele nu este fiul Gabrielei Firea. L-a preluat pe primarul Voluntariului impreuna cu Bogdan care avea 12 ani impliniti
14
1
In titlu scrie ,,Cimitirul Central",doua randuri mai jos,in articol scrie ,,Cimitirul Municipal"!
21
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436