REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.2° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
28.2° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Balaban, mâna dreaptă a lui Nuredin Beinur și protejatul lui Becali, vrea să-și albească cazierul

Balaban, mâna dreaptă a lui Nuredin Beinur și protejatul lui Becali, vrea să-și albească cazierul

Replica API 7 februarie 2022 | 00:29 16796

Nelu Mihai Balaban, protejatul lui Gigi Becali, din pușcărie, și mâna dreaptă a lui Nuredin Beinur, vrea să-și spele păcatele. Acesta a depus o nouă cerere de reabilitare judecătorească, înregistrată la Tribunalul Constanța pe 4 februarie. Balaban a fost protejatul lui Gigi Becali, cât timp acesta s-a aflat în pușcărie. Ba chiar s-a spus că latifundiarul l-ar fi angajat după eliberare.

Nelu Mihai Balaban

Mihai Nelu Balaban este membru a două grupări de crimă organizată din România. În 2008, el a fost condamnat la doi ani şi şase luni, pentru proxenetism şi trafic de persoane, în dosarul clanului Cămătarilor. Ulterior, a fost judecat - în dosarul clanului Beinur - pentru şantaj: a participat, alături de liderul Beinur Nuredin, la şantajarea unui om de afaceri din Mangalia. Potrivit anchetatorilor, Balaban era şoferul şi secretarul lui Beinur, îi conducea maşina şi purta convorbiri telefonice în numele acestuia.

Nuredin Beinur

În septembrie 2012, Curtea de Apel Bucureşti l-a condamna pe Nuredin Beinur la un an cu suspendare, la fel şi pe Nuredin Erchin şi Valentin Popa. Mannix Pădure s-a ales cu un an şi şase luni cu executare, pe când Emanoil Hanganu, şeful Corpului de Control al Primăriei Mangalia, a primit patru luni cu suspendare. Nelu Mihai Balaban, Constantin Ovidiu Pop şi fostul adjunct al Poliţiei din Neptun, Cristinel Niţoi au fost achitaţi. Decizia a rămas definitivă la Înalta Curte de Casație și Justiție, în 2015. Însă, Balaban a fost condamnat pentru consum de droguri, ajungând, în cele din urmă, la penitenciar, acolo unde s-a întâlnit cu Gigi Becali. Acum, acesta încearcă să-și curețe cazierul. Pe 4 februarie a depus o nouă cerere de reabilitare, pe 9 martie are termen.

Becali: Eu eram bodyguardul lui Balaban…îi trimit 10 milioane lunar, să fie cuminte

Nelu Mihai Balaban s-a împrietenit cu Gigi Becali în timp ce amândoi își ispășeau pedepsele cu închisoarea la Penitenciarul Poarta Albă. După eliberare, s-a spus că Becali l-ar angajat ca bodyguard, însă latifundiarul a dezminți zvonul, precizând că nu mai ținut legătura cu el, însă că îi trimite lunar bani, ca să fie cuminte.

„Balaban stătea în aceiaşi cameră cu mine în puşcărie, nu era bodyguardul meu, pentru că nu aveam nevoie de aşa ceva, poate eram eu bodyguardul lui, că poate îl apăram eu pe el. Mă ajuta în temniţă să pună masa, să facă ceaiul, sa facă cafeaua. De când s-a eliberat nu l-am văzut niciodată, e adevărat, îi trimit 10 milioane lunar ca să fie cuminte, să nu facă infracţiuni. Atât, nu este bodyguardul meu. Eu îl ştiu un băiat liniştit, nu cred că a ameninţat pe cineva, vreau să văd stenogramele, că altfel nu cred”, a spus Gigi Becali la o emisiune.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
stana Dorin dealer de droguri al oraslui cta protejat de tasu mare smecher in sectia din palas
1
0
astia erau iubiti in parnaie
1
0
Pana si Cami a mea a fost la puf de asta
8
0
Nuti miroase gura dupa aia. Aviz toti care o sug
9
2
Niste HAHALERE spurcate.
15
3
Ce bodyguard, o gramada de osanza. Ii ducea umbrela si telefonul lui Beinur.
16
2
Cred ca era mana cu care se stergea Becali la fund acest umflat
17
3
Kentucky Fried Fish
11
1
Noroc ca nitoi avandut toata a era lui din combinatii altfel ar fi fost halit de astia. Si-a vandut sufletul diavolului si praful sa ales de el. Beinur sa sters cu el la fund la Crama Neptun chiar in fata mea. Raiim si cu mine ne-am pisat pe noi de ras
13
3
bombonel poate, el de ce nu ?
18
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303