REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bănel a venit în Mamaia de 1 mai pentru prima dată în viața lui!

Bănel a venit în Mamaia de 1 mai pentru prima dată în viața lui!

Replica API 2 mai 2022 | 00:00 4343

Bănel Nicoliță a venit la petrecerea de 1 Mai de la mare pentru prima dată în viața lui! Chiar el a spus-o, dar este știut că, atunci când era fotbalist, a fost un ”sfânt”, s-a dedicat doar meseriei și a evitat, total, cluburile, mediile de distracție. A apărut, acum, alături de nașul lui și de câțiva prieteni dragi, la Mamaia, pentru a petrece.

Bănel Nicoliță e mândru de Academia lui, unde au început să se strângă, deja, copiii. A format grupe, iar el e patronul, el e antrenorul, el e ofițerul de presă! Dar are cuvântul Bănel Nicoliță!

”Am venit cu niște prieteni foarte buni. Avem nevoie și de niște liniște. Sunt OK, sunt sănătos și sunt și foarte fericit! La Academia mea am deja 20-25 de copii și vom lua toate lucrurile pas cu pas și sunt foarte bucuros că am reușit să realizez acest obiectiv. Aici mă implic total, eu sunt antrenor, eu răspund la telefoanele pe care le dau părinții, eu fac totul, cap-coadă”, a spus Bănel.

Bănel: ”E primul 1 Mai pe care-l prind și eu!”

Nicoliță, în zona distracțiilor? Ceva de neimaginat pe când era fotbalist activ. Dar… ”Știți foarte bine că în viața mea de jucător am fost foarte serios, nu am vrut să lipsesc o secundă, nu am vrut să ies prin cluburi și să-mi stric imaginea sau să am vreo problemă vizavi de fotbal. Pentru că fotbalul a fost pe primul plan și tot ce sunt eu astăzi este datorită lui. Am venit alături de nașul meu și cu niște prieteni buni. Am venit să ne simțim bine, pentru că zi de zi e muncă la noi. Eu, cu problemele mele, nașul, la fel, iar acum, ne relaxăm și noi puțin! E primul 1 Mai pe care-l prind și eu, l-am prins la 37 de ani!”, a spus fostul fotbalist al Stelei, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768