REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bani mai mulți pentru reparaţiile la sistemul de irigaţii din Constanța!

Bani mai mulți pentru reparaţiile la sistemul de irigaţii din Constanța!

Ana Maria LIPAN 13 aprilie 2023 | 00:00 1137

Municipalitatea caută o firmă care să se ocupe de lucrările de reparații, punerea în funcțiune și întreținerea sistemului de irigat existent în Constanța. Licitația pentru achiziția acestor servicii a fost lansată recent.  Valoarea totală a contractului este de 394.421,15 de lei. În ultimii ani, contractul a fost câștigat de societatea River Transnav SRL, înființată în 2009 de Nicoleta Ion, care are ca obiect de activitate transportul de marfă pe căi navigabile interioare. Termenul limită de primire a ofertelor este 18 aprilie, ora 23:59.  Anul trecut, firma a primit 327.985 lei pentru contract.           

Bani mai multi pentru reparatiile la sistemul de irigatii din Constanta!                 
Primăria Constanța a lansat recent o licitație, pentru contractarea unei societăți care să efectueze lucrările de reparații, punere în funcțiune și întreținere a sistemului de irigat din municipiu. Suma pusă la bătaie se ridică la 394.421.15 de lei, față de 327.985 lei, cât a fost anul trecut.

Bani mai multi pentru reparatiile la sistemul de irigatii din Constanta!
În interiorul orașului Constanța rețeaua de irigat are o lungime totală a conductelor principale și secundare de aproximativ 17.000 ml și este alimentată de la stația de pompare SP Tăbăcărie, situată pe malul lacului Tăbăcărie.

Date despre contract

Durata contractului este de 200 de zile calendaristice de la data semnării contractului în funcție de condițiile climatice, fără a depăși data de 15 noiembrie a.c. Contractul cuprinde lucrări de irigație, lucrările necesare de care urmează să beneficieze conductele de alimentare cu apă și servicii de reparare și întreținere a pompelor pe lichid. Valoarea totală estimativă a achiziției este de 394.421,15 de lei, fără T.V.A. Termenul limită de primire a ofertelor este 18 aprilie, ora 23:59. Finanțarea se va face din bugetul local al municipiului Constanța. Oportunitatea achiziției este justificată de necesitatea punerii în funcțiune a sistemului de irigat, existent în scopul completării deficitului de umiditate din sol pentru menținerea în stare de vegetație a zonelor verzi.

Contract monopolizat de River Transnav SRL

River Transnav SRL, firmă ce se ocupă de transportul de marfă pe căi navigabile interioare are un lung istoric de colaborare cu Primăria. Ani la rând, aceasta a câștigat toate contractele ce vizează întreținerea sistemului de irigat, a fântânilor arteziene. A fost înființată în 2009 de Nicoleta Ion, iar administrator este Ion Viorel. Nicola Ion şi Ion Viorel s-au ocupat şi în anul 2019 de sistemul de irigat existent în municipiul Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamne cati bani fura.In loc sa faca gradinite scoli spitale.Ce udati ? Ce sistem de irigatii? In cartiere ati taiat tot din radacina.Toti pomii de pe bulevarde si strazi principale.Casetele unde erau pomi pe strazi si la intersectii ,le-ati asfaltat nu ati plantat alti pomi in locul lor.Ce udati asfaltul? Tarana? Ati defrisat tot in cartier garduri vi,pomi,arbusti,trandafiri.Sa ajungeti toti la puscarie impreuna cu cei care faceti afaceri cu firme de flori si irigatii.De asta se lauda primarul ca el nu ia salariul marit.Cu banii astia furati puteati sa faceti ceva bun pentru constanteni.Aveti numai contracte unde sifonati bani publici.
0
0
Care sistem de irigatii??? Care spatiu verde amenajat decent? Astia sifoneaza bani si pentru ceea ce nu exista…
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016