REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bărbat arestat pentru abuz sexual repetat asupra fiicei vitrege, în vârstă de 11 ani, la un an de la raportarea cazului

Bărbat arestat pentru abuz sexual repetat asupra fiicei vitrege, în vârstă de 11 ani, la un an de la raportarea cazului

Virgil STOIAN 10 februarie 2023 | 17:49 1093

Un bărbat de 38 de ani din județul Vaslui a fost arestat, joi seara, sub acuzația de viol în formă agravantă și continuată, victimă fiind fiica partenerei sale, care rămăsese în grija lui după ce femeia a plecat în străinătate. Bărbatul neagă acuzațiile, însă a picat testarea poligraf.

 

Barbat arestat pentru abuz sexual repetat asupra fiicei vitrege, in varsta de 11 ani, la un an de la raportarea cazului
Cazul s-a petrecut într-un sat din sudul județului și „ascunde lipsa de reacție a serviciilor de înregistrare și monitorizare a copiilor cu părinților plecați în străinătate”, spun surse apropiate anchetei. Mama copilei a plecat la muncă în Italia, pentru a scăpa de agresiunile concubinului. Se întâmpla în vara anului 2020. Și-a lăsat fiica în vârstă de 11 ani în grija acestuia, fără să se gândească că acesta i-ar face rău și copilei. Bărbatul, care nu a fost de acord cu plecarea femeii, a început, la scurt timp, să o abuzeze sexual pe fetiță.
Cum a fost descoperit abuzul Copilei i-a fost frică să spună cuiva ce i s-a întâmplat. Abia la sfârșitul anului 2021, când mama ei s-a întors din străinătate, i-a povestit prin ce a trecut. Femeia a pus capăt relației și a alertat poliția. Cercetările s-au desfășurat cu dificultate, dosarul fiind declinat între două secții de poliții rurale. Pus sub acuzare de viol, bărbatul a negat totul, susținând că, de fapt, el ar fi victima unei răzbunări. A fost supus testării poligraf, pe care însă a picat-o, manifestând comportament simulat la întrebările care vizau agresiunea sexuală împotriva fetei. Joi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad au solicitat instanței arestarea preventivă a bărbatului. Raportat la vârsta victimei, anchetatorii au reținut în sarcina acestuia infracțiunea de viol în formă agravantă, potrivit libertatea.ro.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
L-au prins in sfarsit pe Relu.
5
0
Trageți-l în țeapă
3
4

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016