REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Bărbat ATACAT de MAIDANEZI în plină STRADĂ, la locul de muncă

Bărbat ATACAT de MAIDANEZI în plină STRADĂ, la locul de muncă

Replica API 22 decembrie 2020 | 00:00 2003

Pericol pe străzile din Constanța! Un agent de pază constănțean a fost victimă a câinilor abandonați pe străzile municipiului. Urmare a acestui eveniment, bărbatul a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri specializate din partea medicilor. Acum, inspectorii ITM desfășoară o anchetă în acest caz.

La o firmă de pază din Constața a avut loc, la mijlocul săptămânii trecute, un eveniment ce a dus la rănirea gravă a unui bărbat. Marin H., angajat în funcția de agent de securitate la firma Anubis Security SRL a fost atacat de o haită de câini maidanezi.

Ce s-a întâmplat mai exact

Victima, în timp ce se deplasa către obiectivul de pază, în jurul orei 07.45, a fost atacat de un grup de câini înfometați care l-au mușcat și i-au produs răni multiple. Că urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Inspectorii ITM au intrat pe fir

Specialiștii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța cercetează acum cazul. Totodată, accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de Anubis Security S.R.L în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiză dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt Maidanezi de la Pnl.
0
0
IAR NU E APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII
0
0
popor de jeguri ,ziaristi mancatori de cacat , natie de scursuri ordinare
0
2
Pe unde mergea victima ca sa evitam zona. Sau e doar "reclama" contra cainilor.
1
4
Iar incepeti cu articole instigatoare, aducatoare de milioane de euro pt hingheri. Un articol prost ca si ziarul . Ala a lovit cainii, nu il atacau asa din senin.
2
7
Nu cainii sunt perculosi ci oamenii.Ei.s au inmultit din cauza ca jegurile.au furat banii care trebuiau folositi pt. castrare.Normal ei se organizeaza in haite,dar conteaza si atitudinea oamenilor.Daca te simt agresiv si ei simt si prostia,sau miros de troasca atunci te latar.De obicei cainii latra la tigani si betivi.
1
6
Diana! Cum poti scrie asa ceva, tu vrei sa se supere primarul VeCe? Nu exista probleme in orasul minunat condus de amiralul cel harnic. In cel mai rau caz sunt cainii lui vinovatul Fagadau, acesta i-a adus acolo ca sa il supere pe adevaratul primar Feliciu.
7
6
Bibi,esti o vaca proasta speriata de drobul de sare.te rugam sa nu faci plozi,ar fi prea mult pt planeta.
2
15
In Cimitirul Evreiesc,str.Baraganului colt cu atr.Corbului,sunt vreo zece caini periculosi,talie medie si mare!Sunt un pericol pt.cei care circula pe trotuar,pe langa gardul care este ,,carpit" cu lemne in anumite locuri,oricand poate fi muscat vreun copil care se apropie de gardul din plasa! Asteptam sa se produca vreo tragedie,cine trebuie sa ia masuri? E clar ca undeva un angajat sau mai multi nu isi fac treaba!
14
3

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620