REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bărbat de 65 de ani mort, după ce s-a izbit cu mașina de un autocar

Bărbat de 65 de ani mort, după ce s-a izbit cu mașina de un autocar

Georgiana BOGLEA 16 mai 2024 | 15:23 565

Un bărbat de 65 de ani a decedat, iar o femeia de 60 de ani a ajuns la spital cu politraumatisme, joi, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un autocar în care se aflau şase călători, pe DN 67, în localitatea Bărbăteşti, au informat autorităţile din Vâlcea.

Barbat de 65 de ani mort, dupa ce s-a izbit cu masina de un autocar

"Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea şi un autocar condus de un bărbat de 56 de ani, din localitatea Bărbăteşti. În urma impactului, a fost rănită o femeie de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi şoferul autoturismului un bărbat de 65 de ani, care din păcate a decedat", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că cei doi pasageri din autoturism au fost găsiţi încarceraţi, fiind scoşi de echipajele de intervenţie, însă pentru şofer nu s-a mai putut face nimic fiind declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare.

"În accidentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar, precum şi opt ocupanţi ( doi în autoturism şi şase în autocar), iar în urma impactului cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate. S-a procedat cu celeritate la extragerea victimelor încarcerate, care au fost predate echipajelor medicale prezente la faţa locului. Echipajele medicale au executat manevre de resuscitare ultimei victime extrase, care era în stare gravă, în stop cardio-repirator", a declarat reprezentantul ISU Vâlcea.

Totodată, la spital a ajuns şi o femeie din autocar, care a suferit un atac de panică.

În zonă se circulă alternativ,, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier, conform agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016