REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bărbat înjunghiat în gât, la o terasă. Poliția îi caută pe agresori. Video

Bărbat înjunghiat în gât, la o terasă. Poliția îi caută pe agresori. Video

A.F. 13 iunie 2024 | 23:55 2449

O persoană de aproximativ 50 de ani a fost rănită, joi seară, fiind tăiată în zona gâtului, într-un conflict spontan produs pe o stradă din Baia Mare. Persoanele suspectate de comiterea faptei sunt căutate de poliţişti.

Barbat injunghiat in gat, la o terasa. Politia ii cauta pe agresori. Video

„În această seară, la ora 21.59, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la faţa locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate”, a transmis, joi seară, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii evenimentului, în prezent fiind efectuate ample activităţi pentru depistarea acestora.

„La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis sursa citată.

Motivul atacului este încă necunoscut. Cert este că locatarii din zonă au auzit țipete și au văzut victima căzută printre mese într-o baltă de sânge. Totodată au văzut trei persoane fugind de la fața locului, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos -----> use.my/arctrum
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016