REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Bărbat prins de polițiștii locali constănțeni în timp ce distrugea mai multe autoturisme

Bărbat prins de polițiștii locali constănțeni în timp ce distrugea mai multe autoturisme

Victor ROTARU 23 iunie 2024 | 11:34 2865

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au identificat duminică, 23 iunie, în timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, în zona centrală, o persoană de sex masculin care a distrus componente ale unor autovehicule (geamuri laterale, oglinzi etc.) staționate pe strada General Manu, precum și în vecinătatea acesteia.

Barbat prins de politistii locali constanteni in timp ce distrugea mai multe autoturisme

La solicitarea polițiștilor locali, la fața locului s-au prezentat lucrători din cadrul Secției 1 Poliție pentru cercetări privind fapta de distrugere. Persoana în cauza a fost predata pe baza unui proces-verbal pentru continuarea cercetărilor, conform actelor normative în vigoare.

Barbat prins de politistii locali constanteni in timp ce distrugea mai multe autoturisme

„Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de email politia.locala@primaria-constanta.ro.”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ci oară borata, invidioasă pe ce au alții, căruia i se creează o stație de bucurie și satisfacție să facă rău altora. Trebuiau mâinile tăiate și lăsat să trăiască așa, viermele ți ganesc.
17
0
Scrieti ba " tzigan prins" Care dracu barbat . Un indian pakistanez cu adn-ul neschimbat de la 1500 pe cand au migrat in europa cu carutele la cort. TZIGTAN. Ziceti odata cu mine voi cei din redactie. TZIGAN. Asa se numesc ei . Nationalitatea e Romana, atata tot. Nu e nimic rasist in a le spune Tzigani. In spania le zice Gitanos, nu roma people. In UK le zice gypsies, nu roma people. La noi se numesc t****i. Cum turcii sunt turci, tatarii sunt tatari, T*****I sunt t****i. Asa se numesc la nivel mondial. Nu i-am numit noi asa.
26
0
I se zice tigano romeno in toata europa
21
0
E cumva tzigan?
26
0
Cea mai deficitara investitie pe care o poata face o primarie. Sa bage bani in Politia Locala.Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!Mai nou,fur curent de la primaria Cernavoda! Incarc masina electria personala de la priza politiei locale Cernavoda!
20
1
Cetatean de o e***e necunoscuta, cra cra!
39
0
Are pensie speciala, e de mirare ca se revolta ...
12
2
Eu ca p.o.c.a.i.t de la locală Cernavoda am vrut sa prind și eu unul dar m am c.a.c.a.t pe mine și acum put a k*t ca Juganaru - prostul satului !
16
2
La Poarta Albă daca are probleme cu scufita.
34
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515