REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bărbat recalcitrant, încătușat într-o benzinărie din Constanța. Video

Bărbat recalcitrant, încătușat într-o benzinărie din Constanța. Video

Mirela PASCAL 23 iunie 2023 | 13:04 5076

Spectacol cu polițișți, într-o benzinărie din Constanța. Un individ a fost încătușat de oamenii legii și reținut în parcarea unei benzinării din Constanța. Bărbatul a opus rezeistență, așa că în ajutorul oamenilor legii au sărit și martorii. Evinementul s-a petrecut joi, 22 iunie.

Barbat recalcitrant, incatusat intr-o benzinarie din Constanta. Video

La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați, de un bărbat, cu privire la faptul că fratele său, care ar suferi de afecțiuni psihice și nu și-ar fi urmat tratamentul prescris, ar fi urcat într-un mijloc de transport în comun și ar fi amenințat că se sinucide. Patrula mixtă, formată din polițist și jandarm, l-a identificat pe bărbat într-o benzinărie din municipiul Constanța. Deoarece era agitat, necooperant, manifesta agresivitate sporită și reprezenta un pericol atât pentru el, cât și pentru cei din jur, s-a procedat la imobilizarea acestuia. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Clinia de Psihiatrie Palazu Mare.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nebunul era primarul de la Eforii
0
0
Nebunul asta trebuie tinut sub supraveghere non stop. Creeaza probleme de cateva ori pe luna in zona. Luati masuri cu el ca este in stare sa omoare oameni. Nu asteptati sa se intample vreo tragedie.
11
4
Felicitari politistilor.pt gestionarea situatiei, prin.implicarea.si cetatenilor in acest caz! Au dat dovada de empatie si stabilitate morala. Inca odata nu trebuie sa stam si sa.filmam.doar,.sa.punem.s-o.mana de ajutor acolo unde este cazul!
12
7
Pai da ma nebunulee, tocmai asta e ideea. Ca asta nu era Myke Tyson. Politistii ar fi trebuit sa se descurce singuri. Oriunde in lumea asta se foloseac pistoale electrosoc pentru imobilizarea imediata. Inclusiv a unui potential Myke Tyson dela despre care vorbesti tu. Politistii nostri nu sunt pregatiti, iar asta se vede oricat ai vrea sa le iei partea. Si stai ca astia 2 din imagine aunt relativ atletici. Sunt curios daca erau doi umflati sau mai rau, femei. Cum sa iti fie frica de lege, de justitie cand ele sunt reprezentate de neputinciosi ca astia. Politia romana are nevoie de un factory restore si angajati numai namile de oameni, pregatiti, cu toleranta la efort sustinu, cunostinte si tehnice de lupta, etc.
12
7
bai baiatule (relu) , un apel a fost facut catre 112 ori sect ia de Politie. Bai vrdnicule, daca perosana respectiva era Mike Tyson, ce mortii t…i faceai?? Nimeni nu stie cine este cum este , cat de periculos eate, are cutit, are pistol sau este drogat. Stai dreacu in banca ta
8
5
bravo, un lucru bun
3
2
Robby din Las Fierbinti e pistol cu apa pe langa priceputii astia.....
6
3
Cascadorii rasului , politisti nemancati deabia reusesc sa imobilizeze. Mai cheama si ajutor dupa ce ca sunt 7 insi pe unul. Hahaha . Asta e politia care asteapta Pensiile Nesimtite. Dorm si mananca prin masinile de politie si cand e vreo problema cer ajutor pe strada. Ajutooor Ajutooor
6
12
Interventia politistilor, profi...........deliciosi au fost...care mai de care mai priceput....
4
3
Titlu gresit; din nou; barbat bolnav psihic este corect; cine stie cati bolnavi psihic mai sunt liberi si cine stie ce nenorociri vor face sau ar putea sa faca mult mai rele decat sinuciderea; asta se intampla ptr ca avem sistemul de sanatate cel mai puternic subfinantat din ue si legislatia permite in numele drepturilor omului tuturor nebunilor sa umble liberi, fara nici un control sau verificare periodica si luarea unor masuri in cazul in care nu-si iau tratamentul, pana fac o crima sau mai multe si chiar si atunci sunt dusi la spitale de psihiatrie de unde ies cand vor si fac o noua crima si tot asa
15
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016