REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul, pe autostradă, de două persoane luate la ocazie

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul, pe autostradă, de două persoane luate la ocazie

A.F. 7 noiembrie 2023 | 20:37 1105

Un bărbat a fost agresat și amenințat cu pistolul, pentru a i se fura 430 de lei și mașina, de două persoane pe care le luase la ocazie. Incidentul a avut loc marți în zona industrială din Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

Barbat talharit si amenintat cu pistolul, pe autostrada, de doua persoane luate la ocazie

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, marți, de un bărbat, cu privire la faptul că a fost agresat fizic și deposedat prin violență și amenințări, cu un pistol, de suma de 430 de lei, de mașină și acte, de două persoane necunoscute, pe care le transportase din zona București - Vitan până în zona industrială din localitatea Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

În cel mai scurt timp, polițiștii din Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, s-au deplasat la fața locului, unde a luat legătura cu victima.

Ulterior, aceasta a fost transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Autoturismul a fost depistat abandonat, de către polițiștii din București pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6 București, acesta prezentând urme de incendiere în habitaclu.

În ceea ce privește pistolul, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în cauză, ar fi vorba de un pistol de tip paintball.

Polițiștii din Ilfov fac cercetări, în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016