REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bărbații implicați în scandalul cu înjunghieri de la Casa de cultură, trimiși în judecată

Bărbații implicați în scandalul cu înjunghieri de la Casa de cultură, trimiși în judecată

Virgil STOIAN 4 octombrie 2023 | 00:00 1247

 Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat în seara de miercuri, 21 iunie a.c., la Casa de Cultură, unde a avut loc un scandal. Mai mulți bărbați s-au luat la harță, iar unul din ei a scos cuțitul. Șapte persoane au fost trimise în judecată în urma scandalului pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Barbatii implicati in scandalul cu injunghieri de la Casa de cultura, trimisi in judecata

La data de 02.10.2023, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus trimiterea în judecată a inculpaților A.M., A.S., M.L., M.O., A.G., A.S., A.O., aflaţi sub imperiul măsurii preventive a controlului judiciar, pentru săvârşirea infracțiunilor de încăierare, prev. de art. 198 alin. 1 din C. pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. pen. (două acte materiale) şi tulburare a ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 din C. pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. pen. (două acte materiale) şi art. 77 lit. a din C. pen., ambele cu aplic. art. 38 alin. 2 din C.pen.

În concret, în sarcina inculpaţilor s-au reţinut următoarele:
    În data de 21.06.2023, în jurul orei 21:20, în timp ce se aflau într-o parcare din municipiul Constanța, două grupări au participat la o încăierare, prima fiind constituită din inculpaţii A.M., A.S. şi M.L., precum şi din alte persoane rămase neidentificate, iar cea de-a doua din inculpaţii M.O., A.G. şi A.S., precum și din alte persoane rămase neidentificate. Pe timpul încăierării, inculpatul M.O. a fost lovit cu pumnul în zona feţei.
    În jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe stradă, în zona Casei de cultură din municipiul Constanța, aceleaşi două grupări au participat la o nouă încăierare. Membru în cea de a doua grupare a fost de această dată şi inculpatul A.O.
În timpul încăierării inculpatul A.G. a fost înjunghiat în zona braţului stâng, iar inculpaţii A.S., M.O. şi M. L. au fost loviţi în zona feţei şi a trunchiului.
Totodată s-a reţinut că în timpul celor două încăierări au fost tulburate ordinea și liniștea publică.

    Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale. Trimiterea rechizitoriului la instanţa de judecată nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
futui in gura pe aia din guvern si parlament. daca nu le da servici, asa se intampla. au prem mult timp liber. Pe astia ii lasa in pace si chiar ii protejaza, iar pe noi astia care muncim ne ia taxe si impozite si ne jacmanesc! La canal cu ei! si cu jigodiile astea si cu alea din guvern si parlament! Trebuie dragat canalul!
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016