REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare

Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare

Ana Maria LIPAN 8 aprilie 2023 | 00:00 742

Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette, în urmă cu două ani, a fost condamnat la închisoare cu executare. Marian Tătic a pierdut procesul cu Laurette, iar vedeta a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Laurette susține că justiția a făcut dreptate.

Barbatul care a batut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la inchisoare cu executare

Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare. Laurette a câștigat procesul cu Marius Tătic, bărbatul care a agresat-o la hotel, în urmă cu doi ani. Bărbatul a fost condamnat la închisoare cu executare, iar Laurette a transmis un mesaj pe Instagram în care susține că justiția a făcut dreptate în cazul ei.

În urmă cu doi ani, Laurette a fost agresată fizic de Marian Tătic, în timp ce se aflau la hotel. Vedeta s-a ales cu multiple leziuni, iar angajatele de la hotel au sunat de urgență la poliție.

Bărbatul care a bătut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la închisoare cu executare

În urmă cu doi ani, Marian Tătic a bătut-o la hotel pe Laurette, provocându-i multiple leziuni. Recent, bărbatul a fost condamnat la închisoare cu executare, iar vedeta a câștigat procesul. Laurette este foarte fericită că justiția a făcut dreptate și a postat un mesaj pe Instagram.

Barbatul care a batut-o la hotel pe Laurette a fost condamnat la inchisoare cu executare

”Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta!!! ??? Astăzi am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate după aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor. Totul se întâmplă cu un motiv în viață, învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi. Mereu adevărul va ieși învingător! Îți mulțumesc, Doamne, prietenul meu bun, tatăl meu din ceruri și creatorul universului pentru biruința de astăzi, mulțumesc ca m-ai ținut pe brațele tale puternice și nu m-ai lăsat să cad atunci când oamenii m-au blamat, hulit și defăimat. Lăudat sa fie numele tău Amin!”, a scris Laurette pe rețelele de socializare.

Laurette a fost bătută de Marian Tătic

În anul 2021, Laurette s-a întâlnit cu Marian Tătic la hotel, iar întrei cei doi a avut loc un conflict. Bărbatul a bătut-o pe vedetă, provocându-i leziuni multiple, iar angajele au sunat imediat la politie după ce au auzit tipetele lui Laurette.

„Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe… Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană", a spus Laurette, la scurt timp după incident.

Cu ce răni s-a ales Laurette în urma agresiunii

În momentul în care a început să fie lovită, Laurette a început să urle, iar două angajate au mers să îi ofere ajutorul. Cele două au chemat Poliția și au țipat la bărbatul agresiv să deschidă ușa.  „Deschide ușa! Mă omoară! Aoleuuu!’, striga disperată Laurette. Vedeta a negat că s-ar fi întâlnit cu el pentru a întreține relații intime pentru bani, așa cum s-a zvonit. Laurette a declarat că Marian Tătic i-a întins o capcană, potrivit viva.ro.

„Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora!", a mai povestit Laurette.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303