REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol a amenințat că își omoară soția și copiii

Bărbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol a amenințat că își omoară soția și copiii

Virgil STOIAN 22 octombrie 2023 | 10:40 3134

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul serii de sâmbătă, 21 octombrie a.c., în Techirghiol, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-un apartament. Potrivit informațiilor noastre, autorul incendiului ar fi Ionuț Mocanu, soțul proprietarei apartamentului, Mocanu Aurelia. Înainte să incendieze apartamentul, bărbatul ar fi amenințat că o omoară pe femeie, împreună cu cei doi copii, dintre care unul este al lui.

Barbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol a amenintat ca isi omoara sotia si copiiiFoto cu caracter ilustrativ


Apartamentul incendiat aparține Aureliei Mocanu, fiind dobândit cu fostul soț. Locuința este în proces de partaj încă. Reporterii Replica au vorbit cu avocatul Mirela Doicescu, care o reprezintă pe Aurelia Mocanu, aceasta oferind mai multe amănunte despre cum s-a întâmplat totul: ”Aurelia Mocanu a părăsit apartamentul de sâmbătă, împreună cu cei doi copii, de frica agresiunilor. Aceasta a părăsit localitatea, luând-o cu ea pe fetița, de 5 ani, iar celălalt minor fiind dus la fiica ei. Aurelia Mocanu a avut mai multe convorbiri cu Poliția, solicitându-le îndepărtarea lui Ionuț Mocanu din apartament, acesta neavând nici un drept asupra locuinței, care a fost dobândit într-o căsătorie anterioară a femeii, acum fiind în proces de partaj. Ionuț Mocanu ar fi distrus lucruri prin apartament însă Poliția, sosită la fața locului nu a luat nici o măsură. Seara el s-a deplasat la părinții ei în Techirghiol, căutând-o și a amenințat-o că îi omoară copiii și apoi pe ea. Între timp s-a declanșat incendiul. O să mergem să dăm o declarația la poliție și să depunem plângere, pentru că am înțeles că vineri a bătut-o, sâmbătă au fost distrugerile, iar seara a incendiat apartamentul. Din câte am înțeles, Ionuț Mocanu ar fi recunoscut că a consumat droguri. O să cerem un ordin de protecție și o să formulăm plângeri penale pentru loviri și alte violențe, amenințări și distrugere.

Barbatul care a incendiat apartamentul din Techirghiol a amenintat ca isi omoara sotia si copiiiAvocat Mirela Doicescu

Cum s-a petrecut incendiul

,,Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament localizat la etajul 4, într-un bloc din Techirghiol. La fața locului au fost alertate mai multe forțe: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de transport victime multiple. Până la sosirea pompierilor 15 persoane s-au autoevacuat din bloc. Incendiul se manifesta cu flacără la nivelul balconului, acesta fiind lichidat rapid. Cauza probabilă a incendiului a rămas în curs de stabilire”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tipul de muiere p*****a care si a luat un inlocuitor de sot pentru ciocan, care de obicei se dovedeste a fi un bosket gelos si pus pe capatuiala. Apartamentul este ciuca batailor acolo.
3
2
"Aceasta a părăsit localitatea, luând-o cu ea pe fetița, de 5 ani, iar celălalt minor fiind dus la fiica ei." Huh ? Ce a facut cu celalalt minor ?
9
2
nu este zi sa nu apar la stiri, crime, accidente, foc , furaciuni , drogalai, betivi ,talharii, batai, scandaluri, golanii , e tara tuturor posibilitatilor ! singurele vesti bune sunt de la politicieni, ei se descurca, traesc o viata cat altii zece!mai da gres cate unul doi dar se uita repede!
6
0
Aici ne au adus partidele pe care voi le votati ca inconstientii. 33 de ani de demonocratie, vreo 20 de ani de europopopenism si tot asa.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510