REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Bărbatul care l-a agresat pe bătrânul lovit de o mașină, în zona CET, reținut pentru 24 de ore

Bărbatul care l-a agresat pe bătrânul lovit de o mașină, în zona CET, reținut pentru 24 de ore

Replica API 21 august 2022 | 18:18 3810

Bărbatul care l-a agresat pe bărbatul de 71 de ani, în zona CET, și care, din lovitură, a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Duminică, 21 august a.c., persoana în cauză fost prezentată Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, iar instanța a admis propunerea.

Reamintim că în cursul zilei de sâmbătă, 20 august a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în zona CET, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 71 de ani, care se afla în stare gravă, ulterior decedând, la spital.

Cazul a fost preluat de polițiști ai Serviciului Investigații Criminale iar, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că, în timp ce se afla în dreptul unui imobil din zona CET a municipiului Constanța, un bărbat, de 21 de ani l-a agresat fizic pe bărbatul de 71 de ani, care se afla pe trotuar, iar din lovitură, acesta a fost împins către partea carosabilă, pe marcajul pietonal, unde a fost lovit de un autoturism care circula pe prima bandă.

A.F.

Citește și: Un bătrân a murit după ce a fost bătut și împins în fața mașinii, la CET!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciculati cu RATC ul...o sa vedeti multi mosnegi care se iau la cearta si cu tineri. Eu am asistat la un astfel de caz, in care un mosneag ii propunea unui tanar sa coboare amandoi, si sa l invete el minte pe tanar. A avut ghinion ca a murit bosorogul.
1
1
ce fauna e in fiecare zi pe langa casele de jucatori ,stiti voi,la abator, la cet, pe rascoalei,la cet mai sunt si bodegile de pe partea cu hidrotehnica,pe 1 mai vechi,si carciuma niagara unde sunt si pacanele,se aduna o fauna deosebita, foarte muncitoare,niste oameni culti, adevarati telectuali,cei cu girofar si cascheta trec asa in vizita si pleaca repede si multumiti de ceea ce au vazut
0
0
Acesti derbedeu lipsiti de educatie doar atit stiu sa faca.
0
0
Multa m**e replica
1
0
Prostul, si-a fotut viata. O sa fie o virgina noua la Puerta Blanca.
0
0
generatiile din ziua de azi sunt rupte de tot , din urma nu mai vine nimic , este extrem de ingrijorator cum se vor descurca tinerii din ziua de azi pe piata muncii in viitor ca nu le oferi nimic iar constanta este un oras mort economic fara nici un viitor
2
0
nu te-i saturat de cata mwie iei in fiecare zi ? Cu si fara kk ? Inseamna ca-ti place mult !!!
3
0
Asta de sub mine.Ai sa-l trintesti jos si ai sa-i suji stremeleacul.Asa iti va trece si stresul.
0
0
de ce nu te-ai luat de unul de varsta ta, futu-ti rasa ta de jegos?! Nu am eu norocul sa pun pama pe un dobitoc de asta sa matur cu el pe jos?
0
0
Toti fraierii cu muci la nas si kkt la kur se cred mari smardoi.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513