REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Barbatul care si a sechestrat fiica în casă, reținut

Barbatul care si a sechestrat fiica în casă, reținut

Ana Maria LIPAN 6 mai 2023 | 14:11 1214

Având în vedere evenimentul sesizat cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de către soÈ› È™i alungată din locuință, acesta baricandându-se împreună cu fiica minoră, de 5 ani, Compartimentul  de RelaÈ›ii Publice din cadrul Inspectoratului de PoliÈ›ie al JudeÈ›ului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

Barbatul care si a sechestrat fiica in casa, retinut

La data de 6 mai a.c., poliÈ›iÈ™tii Serviciului de InvestigaÈ›ii Criminale din cadrul Inspectoratului de PoliÈ›ie al JudeÈ›ului Ilfov l-au reÈ›inut pe bărbat, pentru 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunilor de lipsire de libertate, ameninÈ›are È™i violență în familie.

Cine e Liviu Iordan, bărbatul care l-ar convins pe tatăl care și-a sechestrat fiica să se predea

Un interlop din Ilfov l-ar fi convins pe tatăl copilului din Chiajna să se predea. El este filmat în timp ce iese din casă alături de tatăl fetiÈ›ei. Èšinea un ghiozdan în mână È™i se saluta cu poliÈ›iÈ™tii. Liviu Iordan este temut È™i respectat în Chiajna, spun surse pentru Euronews România.

Bărbatul a fost implicat în furtul armelor de la unitatea militară Ciorogârla în anul 2009, È™i în gruparea de trafic de droguri care se ocupa cu transportul heroinei către organizaÈ›ia teroristă PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan, care luptă pentru independenÈ›a kurzilor din Turcia). După eliberarea din închisoare, a continuat să fie implicat în fapte de violență.

Iordan este singurul care a reuÈ™it să intre în casa în care tatăl îÈ™i È›inea sechestrată fiica de peste 24 de ore. A intrat în locuință împreună cu avocata Stepănescu Zamfira.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O căutare deschisă a partenerilor sexuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește —-> paply.org/kiska
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510