REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
26.4° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei canapele a fost condamnat

Bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă şi a ascuns-o în lada unei canapele a fost condamnat

Mariana MURAT 3 aprilie 2024 | 17:24 683

Magistrații de la Tribunalul București au dat o decizie în cazul lui Marcel Şerbuc, criminalul fetei de 12 ani din Capitală, al cărei cadavru a fost ascuns în lada unei canapele.

Barbatul care si-a ucis fiica vitrega si a ascuns-o in lada unei canapele a fost condamnatMarcel Șerbuc și fiica de 12 ani

Marcel Șerbuc a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul București la 26 de ani de închisoare pentru omor calificat și pentru tâlhărie. Vorbim despre o pedeapsă de 25 de ani pentru omor calificat și o altă pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie. Cele două s-au contopit și a reieșit astfel acea pedeapsă de 26 de ani. Pentru moment, Marcel Șerbuc rămâne în arest preventiv, așa cum a fost și până în acest moment.

Reamintim că, în cursul anului trecut, Marcel Șerbuc a început să fie cercetat de către polițiști pentru omor calificat, după ce fiica lui vitregă, Ana Maria, a fost găsită decedată în canapeaua apartamentului în care locuia împreună cu mama ei, dar și cu Marcel Șerbuc. Fata a fost dată dispărută de către tată, undeva în apropierea Paștelui, anul trecut. Alarma au dat-o vecinii care au simțit un miros puternic în apartamentul în care aceștia locuiau. Polițiștii veniți la faţa locului au făcut descoperirea macabră. Au găsit-o pe fetiță fără suflare în lada canapelei.

A fost găsită imediat după aceea, mama ei, care era plecată în Spania. Aceasta a fost adusă în România și a dat declarație în fața polițiștilor. Ea a fost și cea care le-a spus despre Marcel Șerbuc. Mai apoi, el a fost găsit în Olanda și extrădat în țara noastră. El și-a recunoscut faptele și iată că, astăzi a venit această decizie de condamnare pentru 26 de ani de închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a povestit că Ana Maria, fata de 12 ani, l-a lovit iar el a ripostat, lovind-o, la rândul lui, peste față. Potrivit spuselor acestuia, adolescenta s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de cadă.

În urma loviturii, fata a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o.Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat.

"A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze (...), iar el s-a „speriat”, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”, povestește avocatul Adrian Cuculis, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712