REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.7° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
25.7° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Bărbatul găsit mort, sub podul rutier de la Năvodari, era cercetat pentru tentativă la lipsire de libertate

Bărbatul găsit mort, sub podul rutier de la Năvodari, era cercetat pentru tentativă la lipsire de libertate

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 4328

În cursul zilei de luni, 14 martie, sub podul rutier de la Năvodari a fost descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat, care avea în jur de 31 de ani. Potrivit informațiilor noastre, a fost vorba despre Sorin C. Acesta era dat dispărut de familie, iar cadavrul a fost descoperit de un localnic, care a și sunat la 112. Ei bine se pare acesta era cercetat într-un dosar în care era acuzat de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sorin C.

Tânărul a dispărut pe data de 3 ianuarie 2022, iar pe data de 26 ianuarie, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța hotărâseră înlocuirea controlului judiciar în măsura arestului preventive pentru Sorin C. Tânărul era cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Astfel, la data de 03.09.2021, în jurul orei 07:15, inculpatul s-a deplasat la un bar, unde prin folosirea unui pistol tip Airsoft, neletal, pe care l-a armat și l-a îndreptat spre persoană vătămată, după care i-a cerut acesteia să meargă cu el, moment în care a intervenit o persoană care i-a cerut să părăsească localul, fapt care s-a şi întâmplat.

Sorin C. a fost găsit luni, 14 martie, sub podul rutier de la Năvodari. Nu se știe încă cauza morții, însă pe trupul său nu au fost găsite urme de violență. Acesta era dat dispărut de familie, iar cadavrul a fost descoperit de un localnic, care a și sunat la 112.

Având în vedere că inculpatul din prezenta cauză a decedat, instanța a dispus încetarea procesuuil penal pornit împotriva inculpatului, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la lipsire de libertate în mod ilegal și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cam asa o sa se resolve problemele din neputinta statului roman. E mai bine se economisesc niste bani la buget. Asta pana vom vota Noua Dreapta cu stat National Legionar si ne vom reveni.
0
0
Virgile sa ii pui picioarele alea reci a le defunctului . familia datii in judecata nu au voie sa bage poze cu defunctul . al draq ai crescut la casa de copii cu mine si scri numai balarii . spunele la lume cum te alintam in fund
0
0
Debitati numai prostii, restul e can-can.
0
0
da ai dreptate toata lumea stie, inclusiv militia, cine l-a neutralizat pe individ, a fost o razbunare personala, s-a pus cu cine nu trebuie
1
0
LEGEA TALIONULUI LEGEA DIVINA
0
1
Si-o fi facut careva dreptate si a rezolvat problema personal. Vreun tata, frate, apropiat al victimei ce a fost privata de libertate. Semeni vant, culegi furtuna.
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513