REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
28.4° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Bărbatul în casa căruia a fost găsită copila dispărută în Sighetu Marmației, reținut

Bărbatul în casa căruia a fost găsită copila dispărută în Sighetu Marmației, reținut

A.F. 13 noiembrie 2023 | 20:08 2650

Apar noi amănunte în cazul Melindei Sara Moiș, copila 13 ani căutată de o săptămână de polițiști, după ce a dispărut de acasă, din Sighetu Marmației, și ulterior găsită în casa unui bărbat.

Barbatul in casa caruia a fost gasita copila disparuta in Sighetu Marmatiei, retinutSara Melinda

Individul în locuința căruia fost descoperită minora a fost reținut pentru act sexual cu un minor. Marți, acesta va fi prezentat în fața judecătorilor pentru arestare. Melinda a fost plasată la un centru din subordinea DGASPC Maramureș, potrivit surselor judiciare.

Părinții Melindei anunțaseră o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care are informații despre locul unde se află fata lor
Șeful poliției locale din Sighet a anunțat că a găsit-o pe fată. „Am găsit-o eu. Am luat-o, e vie, e ok", a declarat omul legii.

Fata de 13 ani era într-o cameră insalubră de la Curtea Veche, în centrul orașului Sighet. Era pe o saltea, singură, în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani din Sighetu Marmației.

Bărbatul se află la audieri, pentru a se afla în ce circumstanțe a ajuns fata la el acasă.

Barbatul in casa caruia a fost gasita copila disparuta in Sighetu Marmatiei, retinutbărbatul în casa căruia a fost găsită Melinda

În ziua în care a dispărut copila nu s-a dus la şcoală, pe motiv că îi este rău. „A rămas acasă, se simţea prost şi când am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era", spune mama Melindei.

Camerele de supraveghere din oraş au surprins-o pe fata de 13 ani la ieşirea din casă.

A plecat în jurul orei 11.00, singură, în direcţia râului Iza, din Sighetu Marmaţiei. Câteva zeci de minute mai târziu, Melinda era în zona centrală a orașului.

Din acest moment, traseul ei este necunoscut. Reapare la ora 17.00, într-un mic magazin de unde îşi cumpără o sticlă cu apă.

De marţi seară, când s-a dat şi RO-Alert, zeci de oameni au început să cutreiere străzile din oraş şi pădurile din apropiere. Zona în special vizată a fost Parcul Grădina Morii, locul în care a fost semnalată prezenţa fetei ultima oară.

Pompierii au mers inclusiv cu o barcă pe râu pentru a o căuta, iar poliţiştii de frontieră au ridicat drone pentru a putea a vedea imaginea de ansamblu, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
avea cariera deschisa mai demult se vede pe fata ei la treispe ani arata ca mine la treizeci viitorul ii surade la douzeci e terminata parinti nu au stiut ce are in casa si ei sunt terminati de vreme
2
1
alta poveste cu fetite de 13 ani care se expun pe tik tok , facebook , etc ca femei fatale iar meseriasi in domeniu le colecteaza . parintii din pacate le cumpara de toate ca altfel fug de acasa si devin prada usoara pentru anumite meserii nedorite .
3
0
Nu lasati copil pe strada din cauza lu barbat
1
4
Sa bage inca 5000 de euroi si sa fie scurtat de scula barbatul violator...
8
2
De părinți, meltenii injura politaii care pleacă noaptea sa va caută odraslele
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510