REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

"Barbie din fotbal" se revoltă și îi ceartă pe fani: "Uitați-vă la meciuri!"

"Barbie din fotbal" se revoltă și îi ceartă pe fani: "Uitați-vă la meciuri!"

Valentina CAMARA 11 februarie 2023 | 00:00 1383

Alisha Lehmann (24 de ani), legitimată la Aston Villa, a devenit populară printre microbiști pentru asemănarea pe care o are cu o păpușă Barbie, de acolo și porecla care i s-a atribuit.

Popularitatea ei este mare datorită aspectului fizic, lucru care nu-i convine sportivei.

"Mulți dintre acești oameni văd doar viața mea de pe social media și nu cum joc fotbal. Din această cauză, sunt uneori dezamăgită, pentru că muncesc din greu în fiecare zi. Încerc să fiu cea mai bună versiune a mea. Fanii chiar nu știu cum joc. Le spun mereu pe rețelele sociale: 'uitați-vă la meciuri, vă rog!'.

Mesajul pe care vreau să-l transmit oamenilor e că poți să fii cine vrei și să joci și fotbal. E important ca nimeni să nu te schimbe", a spus Alisha Lehmann.

Fotbalist a fost până recent într-o relație cu Douglas Luiz, brazilianul care este și el legitimat la trupa din Birmingham.

Cei doi au format un cuplu timp de un an, după ce Lehmann avusese o relație cu o jucătoare de la PSG, Ramona Bachmann.

Motivul despărțirii ar fi programul ei, ceea ce nu i-a convenit lui Douglas. Brazilianul susține că nu antrenamentele și deplasările ei îl nemulțumeau, ci faptul că Alisha mai avea activități în afara fotbalului. Astfel, cei doi aveau foarte puțin timp la dispoziție, digisport.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
marry ahahaah
1
0
In general cei care se uita la sport sunt barbatii. Iar barbatii se uita la sportivi pentru performante si spectacol iar la sportive pentru fizicul lor nu pentru performante si spectacol. Pentru ca femeile nu sunt construite de natura sa atinga performante fizice sau intelectuale. Ele sunt construite sa aiba grija de casa si copii. Ca intelect sunt cel mult manipulatoare si intrigante. Dar arata bine si unele suntem chiar sexi. Dar le invinge gravitatia in cele din urma pe la vreo 40 ani. Deci suntem interesante doar vreo 15 sau 20 maxim 25 ani. Pe cand barbatii...conduc lumea pana pe la 90 ani. E adevarat ca femeile traiesc mai mult dar mult mai p***t decat barbatii. Nu ne ajuta nici capul nici corpul. Cu putine exceptii desigur. Astept hate urile voastre.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303