REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.5° Constanța Joi, 15 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6822
28.5° Constanța Joi, 15 August 2024 Anul XX Nr. 6822
 

Barcelona s-a impus dramatic pe terenul lui Betis, după un hat-trick de pase reușit de Messi

Barcelona s-a impus dramatic pe terenul lui Betis, după un hat-trick de pase reușit de Messi

Replica API 10 februarie 2020 | 00:00 610

Barcelona s-a impus pe terenul lui Betis, scor 3-2, la finalul unei partide spectaculoase, în care Messi a oferit o nouă demonstrație de clasă, iar arbitrul a scos din buzunar 2 cartonașe roșii.

Pentru Quique Setien a fost prima vizită pe terenul fostei sale echipe, după ce a preluat-o pe Barcelona la începutul acestui an. Leo Messi s-a aflat la baza victoriei catalanilor de pe Estadio Benito Villamarin, după ce a oferit 3 pase decisive pentru colegii săi. Meciul a început într-o atmosferă impresionantă creată de fanii lui Betis, iar favoriții lor au deschis scorul după numai 6 minute, prin Canales, după ce Lenglet a comis henț în propriul careu.

Tehnologia VAR a confirmat intervenția neregulamentară, iar Canales a transformat fără emoții. Frenkie de Jong a restabilit egalitatea la foc automat, în minutul 9, când Messi l-a găsit excelent cu o pasă peste apărarea gazdelor. Fekir a readus-o pe Betis în avantaj în minutul 26, când a găsit un spațiu în defensiva Barcelonei și a trimis la colțul lung, fără speranțe pentru Ter Stegen.

Barca a egalat încă o dată, după un nou assist reușit de Messi, exact înaintea pauzei. Superstarul argentinian a centrat excelent din lovitură liberă pentru Busquets, care l-a învins pe goalkeeper-ul Robles cu un șut din 7 metri. Jucătorii lui Betis au reclamat un fault în atac la aceeași fază, dar arbitrul central și sistemul VAR au considerat că n-a fost vorba de ceva neregulamentar, iar golul a fost validat.

Lenglet a reușit golul victoriei, apoi a fost eliminat

Betis a redus motoarele în repriza secundă, nereușind să mai tragă vreun șut spre poarta lui Ter Stegen. De cealaltă parte, formația lui Quique Setien a alergat după golul victoriei și l-a găsit în minutul 72, când Lenglet a expadiat o lovitură de cap la colțul lung, după o pasă trimisă de același Messi. Tensiunea și-a spus cuvântul pe final, iar arbitrul a arătat 2 cartonașii roșii într-un interval de 3 minute. Mai întâi, l-a eliminat pe Fekir pentru o intrare întârziată la Lenglet, apoi chiar fundașul Barcelonei a fost trimis la vestiare, după ce l-a faultat pe Joaquin.

Ultimele 10 minute s-au jucat pe contraatac, Betis încercând să egaleze și Barcelona dorind să închidă definitiv meciul. În cele din urmă, s-a terminat 3-2 pentru catalani, care se mențin la 3 puncte în spatele liderului Real Madrid. De cealaltă parte, Betis a coborât pe locul 13 în La Liga, cu o singură victorie în ultimele 7 etape, relatează eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016