REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Barna: Aveţi încredere în Clotilde Armand, face curăţenie; lupta cu PSD este de durată

Barna: Aveţi încredere în Clotilde Armand, face curăţenie; lupta cu PSD este de durată

Replica API 26 august 2021 | 00:00 961

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a anunţat, miercuri, că partidul pe care îl conduce o sprijină pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, în "lupta grea" purtată de aceasta cu PSD, "care vrea înapoi la butoane şi la bani", şi face apel la cetăţeni să aibă răbdare, întrucât lupta este una "de durată", scrie Agerpres.

Dan Barna

"Tot văd în ultima perioadă postări despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit şi el să susţină deşi stă în alt sector. Din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetăţenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane şi la bani. De când a ajuns la primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor, nu mai merge cu şpaga pentru a obţine autorizaţii de construcţie în zone protejate, nu se mai defrişează pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demişi şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Direcţiei de Investiţii din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile", a scris Barna pe Facebook.

El a transmis cetăţenilor din sectorul 1 să aibă încredere în Clotilde Armand.

"Clotilde Armand duce o luptă grea cu pesediştii care vor înapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o luptă de durată şi de aceea fac un apel la răbdare în rândul cetăţenilor care locuiesc în Sectorul 1. Aveţi încredere în Clotilde! Face curăţenie! Această curăţenie îi sperie tare pe unii", a adăugat Dan Barna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt penal filmat cu clitorida in camera cu voturi.intr-o lume normala erai paharnicul lui Livache la white gate residence,circopitecule
2
0
Nici nu trebuia sa fie primarita ci Tudorache care a castigat pe drept ! Hai sictir golanilor!
3
0
chiar nu va este rusine tara este facuta praf de voi HOTILOR
4
0
cu tot cu Clotide!
6
0
Ha-ha! Gen ...
4
1
Mare dobitoc
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510