REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
18.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Băsescu: „Șoșoacă simpatizează Moscova din sinceritate, marea problemă e cu cei care se dau mari democrați“

Băsescu: „Șoșoacă simpatizează Moscova din sinceritate, marea problemă e cu cei care se dau mari democrați“

A.F. 5 martie 2024 | 23:58 1801

„Diana Șoșoacă simpatizează Moscova din sinceritatea, marea problemă e cu cei care se dau mari democrați”, a spus fostul președinte Traian Băsescu, marți seară, la Digi24.

Basescu: „sosoaca simpatizeaza Moscova din sinceritate, marea problema e cu cei care se dau mari democrati“Traian Băsescu

„Au trecut 20 de ani cu doi președinți de dreapta. Păi i-aș ruga pe oamenii ăștia să se uite la România de acum 20 de ani și la România de acum. Și-a triplat PIB-ul această Românie pe care o consideră ei o Românie ratată de președinții de dreapta. De fapt, aici este ceea ce se numește propaganda mincinoasă, insiduoasă. Tot oamenii ăștia, care spun că România a pierdut 20 de ani cu doi președinți de dreapta, sunt cei care nu spun că România cu un președinte de stânga a avut parte de acuzații de genocid, a avut parte de mineriade, a avut parte de toate abuzurile cu putință împotriva celor care manifestau pentru democrație. Ăsta a fost președintele de stânga pe care ei spun că e bun, ăia de dreapta care au stimulat consolidarea justiției, au îndepărtat din jurul justiției grupurile de influență care făceau din decizia judecătorului o chestiune aranjată. De fapt asta îi doare cel mai tare.

Eu nu pot să înțeleg pe unu care se dă mare analist și spune că România a pierdut 20 de ani. Da, măi, i-a câștigat când ați avut mineriade, când ați bătut studenții în Piața Universității, atunci când s-a tras în populație după fuga lui Ceaușescu. Atunci România a câștigat, domnule analist, și de asemenea spune că nu avem justiție. Păi, băi frate, adu-ți aminte cum aplaudai când DNA-ul făcea spectacol. (...) Păi cine a încurajat-o pe Kovesi să facă spectacole? Eu sau voi din presă care mediatizați excesiv oameni cu cătușe, erați instrumentele spectacolului? Cine a făcut lucrurile astea, eu, că am fost președinte? Nu! Dimpotrivă”, a dezvoltat Traian Băsescu în interviul acordat la Digi24, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia l si pe iliescu si duceti va dracului de comunisti si securisti!!!huooooo!!!
0
0
Marele merit al lui Basescu a fost crearea și puterea pe care a dat o DNA ului, cu toate ca a facut o pentru a-și elimina adversarii politici, I a băgat fratele la pușcărie după ce instituția devenise aproape independenta
1
1
Afost singurul presedinte pe care l-a aavut Romania,iar voi cmunistii PSD sa-l pupati in pwlaN
5
4
Tu Basescule te dadeai cu licuricii si anti-rus, dar faceai afaceri cu armament cu rusii si te-au prins baietii cu avioanel cu arme la Mocova. Partener cu Viktor Bout... Acum te dai virgina?
4
3
Cu toate tarele si slabiciunile avute, Basescu a avut toate calitatile de politician si de lider, calitati pe care nu prea le mai vedem azi pe la cei din fruntea tarii. Basescu nu are nicio scuza ca a fost colaborator al securitatii, cu toate ca a trait in dictatura, dar ma intreb ce scuza are Ciolacu ca a fost prieten si gonaci a lui Haisam teroristul, ma rog in alte vremuri?
10
2
Esti copt de bolnav, chiorule. La cum arati si cum tusesti nu.ti ajung bani furati sa te faci bine. Moarte in chinuri. Morfina in loc de scotch.
7
14

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620