REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
23.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Băsescu, despre circul Dianei Șoșoacă din PE: „Este aplaudată de un tronson serios de români“

Băsescu, despre circul Dianei Șoșoacă din PE: „Este aplaudată de un tronson serios de români“

A.F. 19 iulie 2024 | 20:42 1390

Traian Băsescu a comentat, vineri, la B1 TV,  scandalul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European și a spus că eurodeputata „s-a făcut de râs în Europa, dar este aplaudată de un tronson serios de români”.

Basescu, despre circul Dianei sosoaca din PE: „Este aplaudata de un tronson serios de romani“Traian Băsescu

„Nu cred că România este afectată de atitudinea uneia despre care se știa, adică Șoșoacă era cunoscută, toată lumea se aștepta la atitudini de acest tip din partea doamnei Șoșoacă, deci s-a făcut de râs ea în Parlamentul European și în Europa, dar este aplaudată de un tronson serios de români care spun, «domne`, i-a zis-o!»”, a comentat Traian Băsescu.

„Pentru că doamna Șoșoacă n-a picat din cer, ea e rezultatul unui vot, fiind cunoscută cu pozițiile pe care le avea, pro-ruse, anti-europene, izolaționiste, «România și noi», deci ea n-a venit din cer așa, este rezultatul votului românilor. Asta au votat românii, asta au trimis în Parlament. Probabil, dacă mâine ar fi alegeri, ar lua mai multe voturi”, a adăugat fostul președinte.

Ce a spus despre Ursula von der Leyen

„A luat mai multe voturi decât la legislatura trecută, când a trecut cu doar opt voturi (…), însă este adevărat, în momentul de față PPE are 12 membri mai mult decât în legislatura trecută, și dânsa este susținută de PPE. În plus, PPE a făcut aranjamente foarte precise cu Renew și cu socialiștii pentru desemnarea dânsei, însă sunt aranjamente în baza unor angajamente”, a continuat Traian Băsescu.

„Veți vedea, când se va întocmi Comisia, doamna Ursula va trebui să facă comisarul pentru Mediterana pentru că l-a promis Italiei, va trebui să facă un comisar pentru apărare pentru că l-a promis mai știu eu cui, deci vor fi angajamente pe care și le-a luat și le va îndeplini. Socialiștii, spre exemplu, au pus condiții foarte dure legate de acordarea de sprijin pentru categoriile sărace din Europa, deci și-a încărcat programul destul de bine. Oricum era dreptul PPE să numească șeful Comisiei pentru că a câștigat alegerile”, a adăugat fostul președinte, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu va votez
1
0
Cine e base cine e ṣodoaca
1
0
si pe ptrov l-au votat destui romani timpiti, au mai ajutat si serviciile. capul la fund, in oala de noapte.
5
0
Cum ai fost și tu...nemernicule, și apoi ti-ai furat-o de la romani. Sa spui cum ai impozitat ți pensiile de doua ori: o data din salariul din care s-a luat suma pentru pensii și a doua oara, când se dau pensiile către cetățeni. Sper sa iti dea Dumnezeu adevarata rasplata , tu care știi bine ce ai facut!
5
2
A aratat ce s a intamplat in pandemie, a avut curaj toti europarlamentarii suntmultumiti ca isi iau salariile si tac din gura, nu apara interesele tarii
5
10
Matroz kior, sugativa or dinara, basecule
12
4
Sunt aceiasi care te-au votat si pe tine p******a betziva.
12
6

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436